Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Βράβευση διακριθέντων μαθητών

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε., πραγματοποίησε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 τη τελετή βράβευσης των 250 μαθητών της Ημαθίας που διακρίθηκαν το σχολικό έτος 2009–2010, «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο μικρός Ευκλείδης».
O μικρός Ευκλείδης είναι το απαραίτητο μαθηματικό βήμα γνώσεων και πληροφοριών των μαθητών και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου το οποίο προάγει την εξάσκηση και την οργάνωση της μαθηματικής σκέψης με έξυπνες, ευχάριστες και πρωτότυπες δραστηριότητες.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Βέρμιον» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, παρόντος πολυπληθούς κοινού ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης Σχολικός  Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας Δρ. Ιωάννης Καϊλάρης ανέπτυξε το θέμα: «Η Μαθηματική Σκέψη στη ζωή μας».
Ο Πρόεδρος Λευτέρης Ασβεστόπουλος συγχάρηκε,  εκ μέρους της   Δ.Ε.  του  Παραρτήματος  Ημαθίας  της  ΕΜΕ,  όλα  τα  παιδιά  από  την  Ημαθία  και  συμμετείχαν και  διακρίθηκαν  στη Μαθηματική δραστηριότητα «Παιχνίδι και Μαθηματικά» και  ευχήθηκε κουράγιο  και  δύναμη  για να  συνεχίσουν τον ωραίο αυτό αγώνα φέρνοντας περισσότερες μαθηματικές διακρίσεις στο μέλλον.  Συγχάρηκε επίσης τους γονείς των παιδιών που είναι αρωγοί και ενισχυτές της προσπάθειας του.
Αξίζει  να  σημειωθεί  ότι  πολλοί  από  τους  μαθητές  που  διακρίθηκαν  στους Πανελλήνιους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς  φοίτησαν  στο  Μαθηματικό  Καλοκαιρινό  Σχολείο  της  Ημαθίας. Αυτό το γεγονός  χαροποιεί ιδιαίτερα την Μαθηματική κοινότητα  της Ημαθίας  και δίνει δύναμη και ενθάρρυνση στη   Διοικούσα  Επιτροπή  για την διοργάνωση από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2011 του 5ου Μαθηματικού Καλοκαιρινού Σχολείου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.
Με επιστολή τους  ο Νομάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης  και ο Βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης απεύθυναν χαιρετισμό στους μαθητές και στους γονείς τους ενώ εκπροσώπησαν τον Νομάρχη ο κ. Λαμπίδης Ιωάννης και τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυροκεφαλίδης Νίκος και η Αντιδήμαρχος Νάουσας κ. Καρυδά Μαρία.

Μεταξύ των μαθητών που βραβεύτηκαν ήταν τα παρακάτω παιδιά συγχωριανών μας:
Πεγιούδη Ελένη του Γεωργίου και της Πολυξένης   Δημ. Σχολείο Τρικάλων   Τάξη  ΣΤ 
Τερζίδου Διαμάντω του Αθανασίου και της Ευγενίας   Δημ .Σχολείο Λιανοβεργίου   Τάξη  ΣΤ
Τερζίδου Στεργιανή του Χρήστου και της Αναστασίας   7ο Δημ. Σχολείο Αλεξ/δρειας  Τάξη  ΣΤ

καθώς και παιδιά από γειτονικά Δημοτικά Σχολεία: 
Μπακάλη Γεωργία-Ειρήνη του Χρήστου και της Ευαγγελίας Δ. Σχολ. Πλατάνου-Πρασιν.Τάξη ΣΤ
ΝΕΖΙΡΙ ΝΕΒΙΑΝΑ   Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου - Πρασινάδας  Τάξη  Ε
ΛΕΣΙ ΑΓΓΕΛΑ    Δημοτικο Σχολείο Λιανοβεργίου   Τάξη  Ε
ΜΟΥΤΣΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ    Δημοτικο Σχολείο Λιανοβεργίου  Τάξη  Ε
ΤΑΜΠΑΚΟΥ ΚΡΙΣΤΙΝΑ    Δημοτικό Σχολείο Λιανοβεργίου  Τάξη  Ε
ΜΠΕΚΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    Δημοτικό Σχολείο Λιανοξεργίου  Τάξη   ΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: