Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ - Στους 4 τα Τρίκαλα

 Μεγάλη πρόκριση στην παράταση
Α.Ο.  ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΡΙΚΑΛΩΝ  2
ΘΥΕΛΛΑ  ΣΤΑΥΡΟΥ  1
Πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση, απέναντι σ' ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδό του επί της Θύελλας Σταυρού με σκορ 2 - 1 και προκρίθηκε στους τέσσερεις του κυπέλλου της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή στο 1ο ημίχρονο χάνοντας μάλιστα τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ και πέτυχαν το 1 - 0 στο 30' με δυνατό σουτ του Σ. Αθανασιάδη. Στο ίδιο διάστημα ο Σταυρός είχε μία ευκαιρία και ένα δοκάρι στο 10'.  Στο 2ο ημίχρονο ο Σταυρός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70' με σουτ του Γουλσουζίδη. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λίγο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, στην διάρκεια της οποίας, με την κούραση να γίνεται εμφανής, τα Τρίκαλα πέτυχαν το 2 - 1 στο 115' με δύσκολο κοντινό σουτ από πλάγια θέση του Β. Παπαδόπουλου (μετά από κεφαλιά-πάσσα του Γ. Κιρκιλιανίδη), γκολ που έστειλε τα Τρίκαλα στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς φιλάθλων, ποδοσφαιριστών και των νεαρών παραγόντων της ομάδας.
Το παιγνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα που έγιναν φέτος στο γήπεδο των Τρικάλων και ικανοποίησε τους εκατό και πλέον φιλάθλους (πολλοί από τους οποίους ήταν από το Σταυρό) που το παρακολούθησαν. 
Β. Παπαδόπουλος
Η νίκη των Τρικάλων αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφ' ενός μεν επειδή ο αντίπαλος ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες της Α1, αλλά και επειδή εκτός από τις δύο σημαντικές απουσίες, του Άρη Μηνούδη και του Λάμπρου Μαγγανάρη, είχαν και την αναγκαστική αλλαγή από το 20' του Δ. Πρίντζιου. Οι αντικαταστάτες του όμως ανταποκρίθηκαν επάξια, δεν άφησαν να φανεί το κενό τους και φάνηκε για μια ακόμη φορά φέτος η μεγάλη ποδοσφαιρική αξία των ποδοσφαιριστών και το ''βάθος'' του πάγκου. Επειδή όμως μία ομάδα δεν την αποτελούν μόνο οι ποδοσφαιριστές, θα ήταν αδικία να μην αναφέρουμε την μεγάλη συμβολή στις επιτυχίες και στην καλή λειτουργία της ομάδας, του νεαρού προπονητή Κώστα Πολυζόπουλου και των νεαρών παραγόντων Σ. Καλουσόπουλου, Σ. Φετεινίδη, Ν. Τσουμάνη, Κ. Κασνακίδη, Θ. Αγαθόπουλου.
Η σύνθεση των Τρικάλων : Γ. Βασιλείου - Ι. Παπαμιχαήλ - Xρ. Μηνούδης - Χρ. Κυτούδης - Π. Καζαντζίδης - Χ. Σαλτουρίδης - Σ. Αθανασιάδης - Ι. Κιρκιλιανίδης - Daniel - Δ. Πρίντζιος (20' Μ. Τσερέκας) - Β. Παπαδόπουλος (118' Ηλ. Αθανασιάδης)
Για διακριθέντες φυσικά δεν γίνεται λόγος....και οι 13 ήταν υπέροχοι....
Η σύνθεση του Σταυρού: Φουντουκίδης - Ιωσηφίδης (66' Kotsacocos) - Ιωακειμίδης - Μανδιλίδης - Δεδίνης - Στουγιαννόπουλος - Κατσουγιαννόπουλος -Πάππας (43' Γουλσουζίδης) - Δημούλτσης - Ντόγος - Tosca (78' Ντόγος Σ.)
Σ. Αθανασιάδης

Mελανό σημείο του αγώνα η αποβολή του Χρήστου Κυτούδη στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, για έντονο διάλογο με φιλάθλους του Σταυρού

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης:
Αγκαθιά – Αλεξάνδρεια: 3-2
Ένωση Απ.Π. – Νησέλι: 1-0
Επισκοπή – Καβάσιλα: 4-1
Τρίκαλα – Σταυρός: 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Το Σάββατο ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τρικάλων αγωνίζεται για το πρωτάθλημα στην Επισκοπή  













Οι παράγοντες Φετεινίδης, Τσουμάνης, Κασνακίδης και οι αναπληρωματικοί παρακολουθούν τον αγώνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: