Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με απόφασή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης όρισε τους προϊσταμένους και τους αναπληρωτές τους των υπηρεσιών του νέου δήμου και καθόρισε τις αρμοδιότητες που θα ασκούν εφεξής.
Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής: 
Α. Ορίζονται, προσωρινώς, προϊστάμενοι των κάτωθι ομοειδών υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, έως την επιλογή προϊσταμένων από τα νέα υπηρεσιακά συμβούλια που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγκρότησής τους, με τη διαδικασία και τα κριτήρια του Ν. 3839/2010, οι εξής:
1. Ορίζεται προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, η Παπαδοπούλου Ευαγγελία του Σάββα, του κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού, με Α’ βαθμό, προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών του τέως Δήμου Πλατέος, με αναπληρωτή τον Νικόπουλο Γεώργιο του Διονυσίου, του κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού, με Α’ βαθμό, αναπληρωτή προϊστάμενο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του τέως Δήμου Αντιγονιδών.

2. Ορίζεται προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, η Γιάγκου Καλλιόπη του Παναγιώτη, του κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού-Οικονομικού, με Β’ βαθμό, αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών του τέως Δήμου Πλατέος, με αναπληρωτή την Κουφοπούλου Αικατερίνη του Μαυρουδή, του κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού-Οικονομικού, με Β’ βαθμό, υπάλληλο του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών του τέως Δήμου Αλεξάνδρειας.

3. Ορίζεται προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο Στάμος Δημήτριος του Ηλία, του κλάδου ΠΕ9 Γεωτεχνικών (Γεωπόνων), με Β’ βαθμό, προϊστάμενος του Τμήματος ΚΕΠ του τέως Δήμου Αλεξάνδρειας, με αναπληρωτή τον Ντελιόπουλο Θωμά του Κωνσταντίνου, του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού, με Α’ βαθμό, προϊστάμενο του Τμήματος ΚΕΠ του τέως Δήμου Πλατέος.

4. Ορίζεται προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, η Ξυδοπούλου Μαρία του Νικολάου, του κλάδου ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, με Β’ βαθμό, υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του τέως Δήμου Αλεξάνδρειας, με αναπληρωτή τον Καλότση Αθανάσιο του Σωτηρίου, του κλάδου ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, με Δ’ βαθμό, υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του τέως Δήμου Αλεξάνδρειας.

5. Ορίζεται προϊστάμενος του αυτοτελούς Τμήματος Πολεοδομίας του Δήμου Αλεξάνδρειας, η Παπαδημητρίου Αναστασία του Πέτρου, του κλάδου ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, με Α’ βαθμό, προϊσταμένη της Δ/νσης Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος της Ν.Α. Ημαθίας, με αναπληρωτή τον Φλαμπούτογλου Εμμανουήλ του Σοφοκλή, του κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, με Α’ βαθμό, προϊστάμενο του Τμήματος Πολεοδομίας Αλεξάνδρειας της Ν.Α. Ημαθίας.

6. Ορίζεται προϊστάμενος του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, ο Σαμαράς Γεώργιος του Βασιλείου, του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού, με Α’ βαθμό, διοικητικός υπάλληλος του τέως Δήμου Αλεξάνδρειας, με αναπληρωτή την Παπανικολούδη Εύα του Νικολάου, του κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού, προϊσταμένη του Τμήματος Αστικοδημοτικής Κατάστασης του τέως Δήμου Πλατέος.

Β. Οι αρμοδιότητες και το έργο κάθε προϊσταμένου υπηρεσιακής μονάδας που ορίζεται με την παρούσα συμπίπτει με αυτές των αντίστοιχων ομοειδών υπηρεσιών που καθορίζονται στους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας των καταργηθέντων Δήμων, καθώς και με το «σχέδιο Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου (Πρότυπο 2: Μεσαίοι προς Μεγάλοι περιφερειακοί ηπειρωτικοί Δήμοι, Δήμοι Κρήτης και λοιποί Δήμοι Νησιά)» (Δεκέμβριος 2010), που εκπόνησε η ΕΕΤΑΑ κατ’ εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έως τη ψήφιση του ΟΕΥ του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: