Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ '' ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ '' Τρικάλων

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συμμετείχαν στην 4η εθελοντική αιμοδοσία και σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου.
Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας οργάνωσε στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, τέσσερεις εθελοντικές αιμοδοσίες (Απρίλιο, Ιούνιο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο), δύο ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος
(Μάρτιο για την εθελοντική αιμοδοσία και Δεκέμβριο για τον καρκίνο του μαστού και της μήτρας) καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.   
Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το νεοσύστατο Σύλλογο και το Διοικητικό Συμβούλιο, που με πάθος, όραμα και μεράκι προγραμματίζει αρκετές ανάλογες δράσεις. 
Στόχος μας είναι η οργάνωση περισσότερων αιμοδοσιών, η οργάνωση περισσότερων ομιλιών ιατρικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος καθώς επίσης και η ανάληψη δράσεων εξωραϊστικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή όλων ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας. Ελπίζοντας στη στήριξή σας, ετοιμάζουμε τις δράσεις του Συλλόγου για το 2011. Προς αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους για κατάθεση ιδεών και προτάσεων, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της νέας χρονιάς.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: