Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας

Tελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τρικάλων, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, νίκησε τον ΠΑΟ Κορυφής με σκορ 4 - 0.
Καλύτερη η ομάδα των Τρικάλων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο 15' με γκόλ που πέτυχε ο Αθανασούλιας. Στη συνέχεια ο Καζαντζίδης πέτυχε δύο γκολ στο 55' και στο 73' για να κλείσει το σκορ ο Κιρκιλιανίδης στο 83' γράφοντας το 4 - 0. Η ομάδα της Κορυφής, η οποία υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία, παρουσίασε ένα σύνολο με πολλά νέα παιδιά στα οποία αξίζει να στηριχτεί στο μέλλον.
Έτσι το τέλος του πρωταθλήματος βρήκε τα Τρίκαλα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με την ικανοποίηση της αρκετά καλής πορείας. Βέβαια, για όσους γνωρίζουν τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και όπως φάνηκε σε πολλούς αγώνες, η ομάδα μπορούσε να κάνει ακόμη καλύτερη πορεία. αλλά κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες (τραυματισμοί, στρατιωτικό, κ.α.) δεν επέτρεψαν την ομάδα να έχει σταθερότητα στην απόδοσή της. Το μεγάλο κέρδος από τη φετεινή χρονιά ήταν η ανάδειξη δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.  Ο 15χρονος Μόσχος Γιάντσης και ο 16χρονος Ηλίας Αθανασιάδης, εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκαν και έδειξαν ότι η ομάδα μπορεί τη νέα αγωνιστική περίοδο να στηριχτεί και σ' αυτούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές είναι νεαροί σε ηλικία, είναι από τα Τρίκαλα και προέρχονται από την  ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Θα ήταν παράλειψη αν δεν τονίζαμε την σπουδαία δουλειά του Διοικητικού Συμβουλίου. Σ. Καλουσόπουλος, Σ. Φετεινίδης, Κ. Κασνακίδης, Ν. Τσουμάνης και Μ. Κασνακίδης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά τους, χάρις στον ενθουσιασμό, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Να αναφέρουμε ότι προπονητής της ομάδας ήταν μέχρι τον Ιανουάριο ο Κ. Πολυζόπουλος και μετά την αποχώρησή του τον διαδέχθηκε ο Αβρ. Πουαρίδης.
Για την ιστορία, η σύνθεση του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ήταν:
M. Γιάντσης - Ηλ. Αθανασιάδης - Γ. Γεωργιάδης - Χρ. Κυτούδης - Αρ. Μηνούδης - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Ι. Κιρκιλιανίδης - Σ. Αθανασιάδης - Δ. Αθανασούλιας - Β. Παπαδόπουλος. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι: Γ. Βασιλείου, Ι. Παπαμιχαήλ, Χ. Σαλτουρίδης, Λ. Μαγγανάρης, Μ. Τσερέκας, Δ. Πρίντζιος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βεργίνα - Ένωση Απ. Π. 0-5
Καβάσιλα – Κοπανός 1-1
Χαρίεσσα – Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ. 0-1
Επισκοπή – Κλειδί 3-4
Μέση – Διαβατός 2-1
Αγ. Γεώργιος – Μελίκη 3-1
Τρίκαλα – Κορυφή 4-0
Αγ. Βαρβάρα – Σταυρός 2-2

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1. Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞ. 71
---------------------------
2. ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. 65
3. ΔΙΑΒΑΤΟΣ 55
4. ΜΕΣΗ 53
5. ΤΡΙΚΑΛΑ 47
6. ΣΤΑΥΡΟΣ 44
7. ΜΕΛΙΚΗ 42
8. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 41
9. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 40
10. ΧΑΡΙΕΣΣΑ 37
11. ΚΑΒΑΣΙΛΑ 37
12. ΚΟΠΑΝΟΣ 37
13. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 35
-----------------------
14. ΚΛΕΙΔΙ 34
15. ΒΕΡΓΙΝΑ 30
16. ΚΟΡΥΦΗ 0
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τον αγώνα
Ο διαιτητής του αγώνα κ. Καπετάνος στα γραφεία των αποδυτηρίων




Δεν υπάρχουν σχόλια: