Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Αλλαγή ημερομηνίας της 6ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας

H προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Μαϊου 2011, έκτη (6η) εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011, στα Γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό Κατάστημα).
Η αιμοδοσία θα διαρκέσει από τις 9 π.μ. - 1.00 μ.μ. και θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βεροίας.

Καλούμε όλους τους ενεργούς εθελοντές αιμοδότες αλλά και τους νέους, να μας στηρίξουν για άλλη μια φορά, για να ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμα κάθε πάσχοντα συνανθρώπου μας.


Η Αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη έκφραση εθελοντισμού, προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας: δίνεις αίμα – δίνεις ζωή! Ο τόπος μας πρέπει να καταστεί αυτάρκης σε αίμα και τα παράγωγά του, κυρίως μέσω της εθελοντικής προσφοράς. Για να επιτευχθεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το καθήκον μας απέναντι στον άγνωστο πάσχοντα και να καταλάβουμε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός και πως το αίμα πρέπει να δωρίζεται από «τον Άνθρωπο στον Συνάνθρωπο».


Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και ας σπεύσουμε και σ' αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου, προκειμένου να προσφέρουμε ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στο συνάνθρωπο μας.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
-------------------------------------------------------------------
Χρήσιμες συμβουλές :
* Μην καταναλώσετε αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και να είστε ξεκούραστοι

* Πάρετε πρωϊνό με ρόφημα τουλάχιστον 1-2 ώρες πριν την αιμοληψία

* Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε προβληματισμό σας.


Τηλ. Επικοινωνίας : 6974313934

Δεν υπάρχουν σχόλια: