Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σωκράτης Διούδης: αρέσει στον Τσιώλη και θα εισηγηθεί την προώθησή του

Από την αθλητική εφημερίδα ΜetroSport 
O 18χρονος Σωκράτης Διούδης τα τελευταία χρόνια είναι ο φύλακας άγγελος της ομάδας Κ20 του Άρη. Η συμμετοχή του στο φετεινό πρωτάθλημα ήταν σημαντική, με τον Νίκο Πασσαλή να του εμπιστεύεται τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα στα 25 από τα 30 παιχνίδια. Ήδη εδώ και κάποιες εβδομάδες προπονείται με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ουέλερσον, συλλέγοντας σημαντικές εμπειρίες δουλεύοντας δίπλα στον Ισπανό πορτιέρο (Χουάνμα) και στον Μάρκο Βελλίδη. Δυνατό σημείο του Διούδη είναι το καλό άλμα που διαθέτει, τα γρήγορα αντανακλαστικά του, ενώ χρειάζεται πολύ δουλειά στις εξόδους του.

Από τους 25 παίκτες που αριθμεί το ρόστερ της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20 του Άρη, το...κλικ στον προπονητή της πρώτης ομάδας Σάκη Τσιώλη έχουν κάνει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Διούδης - Γιαννιώτας - Νταμαρλής - Γιαννίτσης), για τους οποίους εντός των  ημερών θα εισηγηθεί θετικά  στην Διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να τους πάρει μαζί του στην προετοιμασία του Άρη και κατ' επέκταση να τους ...δώσει το στυλό για να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.
Ο Σωκράτης Διούδης γεννήθηκε στις 3 - 2 - 1993 και είναι γιός του συγχωριανού μας Δημήτρη Διούδη, παλιού σπουδαίου ποδοσφαιριστή και παράγοντα του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''  Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: