Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων την Πέμπτη. Ευχές από trikala-imathias.blogspot.com


Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας ανοίγει την Πέμπτη 12 Μαϊου η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Η ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται για τις 8.30 το πρωί και είναι κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8 το πρωί, ενώ η διάρκεια της εξέτασης κάθε μαθήματος θα είναι τρεις ώρες.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται το Σάββατο 14 Μαΐου με Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία (Γενικής Παιδείας).

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

θα  θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές μας για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που θα λάβετε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 
Οι Εξετάσεις αυτές είναι μια μεγάλη δοκιμασία για σας και τις οικογένειές σας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Τις ημέρες που έρχονται, πρέπει να οπλιστείτε με πίστη, υπομονή, ψυχραιμία και θετική σκέψη, για να μπορέσετε να απολαύσετε τους κόπους πολλών ετών και να επιτύχετε το στόχο σας.   

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είναι μία μόνο από τις πολλές μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας από εδώ και στο εξής. Μία από τις μάχες, που άλλοτε θα επιφυλάσσουν χαρές και άλλοτε απογοητεύσεις, πάντα όμως, θα σας χαρίζουν πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια για να ξεκινήσετε ένα νέο αγώνα. 

''Και να θυμάστε πάντα ότι κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος, εκτός απ' αυτόν που δεν δόθηκε ποτέ''

trikala-imathias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: