Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Λήξη των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού


Το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού στην Τοπική Κοινότητα Τρικάλων του Δήμου Αλεξάνδρειας, που γίνεται με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, φτάνει προς το τέλος. Μια ακόμη δημιουργική χρονιά, που περιελάμβανε προγράμματα για όλες τις ηλικίες (παιδιά Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου - Γυμνασίου - Λυκείου, ενήλικες άνδρες - γυναίκες και άτομα τρίτης ηλικίας).
Γυμνάστρια ήταν η κ. Κέλλυ Διβοπούλου, από την οποία ζητήσαμε λίγα λόγια για το πρόγραμμα και μας έστειλε την παρακάτω επιστολή: 
<< Στόχος του προγράμματος είναι η μύηση των παιδιών στον αθλητισμό, η ανάπτυξη της συνεργασίας και της ομαδικότητας, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για την διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.
   Η άσκηση των γυναικών και η άσκηση στην τρίτη ηλικία, συμβάλλει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ψυχολογίας των ασκουμένων. Καταπολεμά την υποκινητικότητα και γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο με δημιουργική δραστηριότητα.
   Οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται στην αίθουσα του Γυμναστηρίου, για την  εξασφάλιση της καλής υγείας και της μεγαλύτερης φυσικής αντοχής.
   Ευχαριστώ όλους  τους συμμετέχοντες της Κοινότητας Τρικάλων που πήραν μέρος στο πρόγραμμα του Μαζικού Αθλητισμού και τους εύχομαι ''καλό καλοκαίρι'' >>. 
Η γυμνάστρια
Διβοπούλου Κέλλυ

Εικόνες από το πρόγραμμα




<<Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος, στους συμμετέχοντες και κυρίως στην γυμνάστρια κ. Κέλλυ Διβοπούλου για την εξαιρετική της δουλειά.
Ελπίζουμε το πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού να λειτουργήσει και τη νέα αθλητική χρονιά>>

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτές οι δραστηριότητες πρέπει να γίνονται και νομίζω ότι επικροτούνται από όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη γυμνάστρια για την πολυποίκιλη προσφορά της στο πρόγραμμα Μαζικού Αθλητισμού, γιατί χάρη σε αυτή οι κλιμακωτές ηλικίες των Τρικάλων διατηρούν τη ζωντάνια τους,τη φυσική τους κατάσταση και τη μεταξύ τους επαφή και συναναστροφή.