Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

A.O. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Ξεκινάει σε λίγες μέρες η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2011 – 2012.
Xωρίς πολλές αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και με τους ίδιους σχεδόν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι, στόχος για φέτος είναι μια ακόμη καλύτερη πορεία (μετά την 5η θέση που κατέλαβε η ομάδα την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-11).
Οι εμπειρίες που απέκτησαν τα νεαρά παιδιά της Διοίκησης, σε συνδυασμό με τις αναμφισβήτητες δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, είναι η καλύτερη εγγύηση για την πραγματοποίηση των στόχων.
Μετά την αποχώρηση από τη Διοίκηση των Σωτήρη Καλουσόπουλου και Μόσχου Κασνακίδη, συνεχίζουν οι Σωκράτης Φετεινίδης, Κώστας Κασνακίδης, Νίκος Τσουμάνης και Θοδωρής Αγαθόπουλος. Μένουν κενές τρεις θέσεις οι οποίες θα συμπληρωθούν τις επόμενες μέρες.
Στο θέμα του προπονητή η Διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αβραάμ Πουαρίδη.
Από τους εκτός χωριού ποδοσφαιριστές, αποχώρησε ο Μανώλης Τσερέκας, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Διοίκηση θα συναντηθεί με τους Γιώργο Βασιλείου, Λάμπρο Μαγγανάρη, Πόλυ Καζαντζίδη και Δημήτρη Πρίντζιο, για την συνέχεια ή όχι της συνεργασίας
Αυτή τη στιγμή στο ΡΟΣΤΕΡ της ομάδας ανήκουν οι ποδοσφαιριστές:
Mόσχος Γιάντσης – Ηλίας Αθανασιάδης - Sllamy Elvis -  Χρήστος Κυτούδης - Άρης Μηνούδης - Χρήστος Μηνούδης - Γιάννης Κιρκιλιανίδης - Σάββας Αθανασιάδης - Δημήτρης Αθανασούλιας - Βασίλης Παπαδόπουλος - Γιάννης Παπαμιχαήλ - Μπάμπης Σαλτουρίδης - Γιώργος Παντριάς - Bασίλης Ακρίβος - Στέφανος Σούρλας - Βασίλης Κασνακίδης - Γαβριήλ Γεωργιάδης - Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης - Γιώργος Κούτσιας - Κυριάκος Ζιούκας - Χρήστος Παπαμιχαήλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές και αρκετοί  που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες (ακόμα και κάποιοι παράγοντες), προέρχονται από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Τρικάλων η οποία λειτουργούσε από το 1981 μέχρι τον Ιανουάριο του 2011.
Είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνονταν εδώ και τρεις 10ετίες στις παιδικές ομάδες, χάρις στις προσπάθειες ελάχιστων δυστυχώς ανθρώπων, οι οποίοι με τεράστιο κόστος (σε χρόνο και χρήματα) οργάνωναν, λειτουργούσαν και συντηρούσαν αυτά τα τμήματα
Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τρικάλων βρίσκεται πάντα σε πολύ καλό ποδοσφαιρικό επίπεδο, ενώ άλλες ιστορικές ομάδες του Νομού, είτε βρίσκονται στην μετριότητα, είτε πέφτουν κατά καιρούς σε αδράνεια, είτε έπαψαν να υπάρχουν.
Τρικαλινοί ποδοσφαιριστές σε άλλες ομάδες

Δ. Μάνος και Δ. Σούρλας
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, υπάρχουν και οι παρακάτω, οι οποίοι προέρχονται από την Αθλητική Ακαδημία Τρικάλων και αγωνίστηκαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2010-11 σε άλλες ομάδες: Γιώργος Σιμψερής (ΝΑΟΥΣΑ), Δημήτρης Σούρλας και Δημήτρης Μάνος (ΒΕΡΟΙΑ), Μιχάλης Tερζίδης, Χρήστος Ιτούδης και Παναγιώτης Γιανουχαηλίδης (ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ), Βαγγέλης Κασνακίδης (ΣΑΜΟΣ), Φώτης Δρακούλης (ΝΕΑΠΟΛΗ)      


Δεν υπάρχουν σχόλια: