Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Με τον 3ο φιλικό αγώνα συνέχισε την προετοιμασία του ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΆΛΩΝ

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Χθες το απόγευμα στο γήπεδο των Τρικάλων αντιμετώπισε την ''ΘΥΕΛΛΑ'' Σταυρού και μετά από έναν αγώνα που άφησε ικανοποιημένους (κυρίως στο 2ο ημίχρονο) τους λίγους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν, νίκησε με σκορ 2 - 1. Ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια και αν και δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Παρά το γεγονός ότι χθες έλλειπαν για διάφορους λόγους οι Γ. Βασιλείου, Λ. Μαγγανάρης, Ι. Παπαμιχαήλ, Χρ. Μηνούδης και Χ. Σαλτουρίδης, φάνηκε ότι η ομάδα διαθέτει πλούσιο υλικό. 
Τα γκολ για τα Τρίκαλα πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Κώστα  Κίτσας.
Η σύνθεση: Μ.Γιάντσης - Γ. Παντριάς - Ηλ. Αθανασιάδης - Χρ. Κυτούδης - Αρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Γ. Κοζίδης (λ.τρ. 25' Β. Κασνακίδης) - Ι. Κιρκιλιανίδης - Σ. Αθανασιάδης (85' Ellvis) - Κ. Κίτσας - Β. Παπαδόπουλος (46' Γ. Τερζίδης)
Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, αν και κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία, είχαν καλή απόδοση, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι Ηλ. Αθανασιάδης και Γ. Τερζίδης, ο οποίος ήταν και ο δημιουργός των δύο γκολ. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάριος Ζαφειρόπουλος, του συνδέσμου διαιτητών θεσσαλονίκης.
Με όλο τον σεβασμό στη δουλειά του προπονητή, αλλά σε περίοδο προετοιμασίας και μάλιστα στους πρώτους φιλικούς αγώνες, πιστεύουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. 
Την Τρίτη 23 Αυγούστου ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αντιμετωπίζει στο γήπεδό του τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Πλατάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: