Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Σύλλογο Αιμοδοσίας και μια πρόταση από τον Δημ. Σύμβουλο Ι. Κιρκιλιανίδη

Επιστολή στον Σύλλογο Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κιρκιλιανίδης, με την οποία αφού συγχαίρει όλους για την οργάνωση της ποδηλατοδρομίας με το μήνυμα ''ναι στον εθελοντισμό'', κάνει τη δική του πρόταση.
Την επιστολή δημοσιεύουμε αυτούσια 
<< Αγαπητέ Πρόεδρε
Ο ανιδιοτελής εθελοντισμός και η προσπάθεια ανάδειξης που αναλάβατε προς την κατεύθυνση αυτή, δεν μπορεί παρά να τιμά τους συγχωριανούς μας, τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή, εσάς και όσους συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
     Για να προκόψει ένας τόπος χρειάζεται οργάνωση, προγραμματισμός και πάνω από όλα δουλειά, αλλά και φρέσκιες ιδέες.
     Στα πλαίσια αυτά θα σας πρότεινα, ο Σύλλογός σας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου Τρικάλων, Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, Δημοτικού Σχολείου Κλειδίου και Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου-Πρασινάδας και με τους μαθητές του κάθε σχολείου να διοργανώσουν την επόμενη ποδηλατοδρομία με μήνυμα στήριξης του Γυμνασίου Τρικάλων, μήνυμα που τα παιδιά θα μεταφέρουν με την παρουσία τους.
     Θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Aιμοδοσίας Τρικάλων, στους γονείς, στα παιδιά και σε όλους όσους αγκαλιάζουν τις προσπάθειες αυτές.
     Αγαπητέ Νίκο, όποιος θέλει να προσφέρει στον τόπο του το κάνει χωρίς ιδιοτέλεια και χωρίς προϋποθέσεις και εσύ προσωπικά το έχεις αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, είτε με την ενασχόλησή σου με τον αθλητισμό, είτε με τον Σύλλογο Αιμοδοσίας >>.
Με τιμή
Γιάννης Κιρκιλιανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: