Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Mεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για την δημιουργία βιβλιοθήκης στα Τρίκαλα


Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια για την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στα Τρίκαλα.
Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων, διευρύνοντας τις δραστηριότητες του και σε άλλους τομείς, εξέδωσε πριν λίγες μέρες από το συγκεκριμένο blog την παρακάτω ανακοίνωση:
<<Ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων ξεκίνησε μια προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθεί δανειστική βιβλιοθήκη στα Τρίκαλα, στα Γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό Κατάστημα) και ζητάει την βοήθεια όλων.
Η αγάπη για το καλό βιβλίο είναι εφόδιο ζωής.
Μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας βιβλία που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερα για τα παιδιά, ας τα δείξουμε έναν σίγουρο και ''ασφαλή'' τρόπο να ανοίγουν τα πανιά τους, να ταξιδεύουν και να ονειρεύονται.
Αξίζει να ενισχύσουμε αυτή τη προσπάθεια, έστω και με ένα βιβλίο>>.


Δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες από την ανακοίνωση και η προσφορά βιβλίων από ιδιώτες και φορείς είναι τόσο εντυπωσιακή που δημιούργησε ''ευχάριστο πονοκέφαλο'' στους υπεύθυνους. Καθημερινά ο Σύλλογος κατακλύζεται από δεκάδες προσφορές βιβλίων και είναι βέβαιο ότι σε μικρό χρονικό διάστημα η δανειστική βιβλιοθήκη θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του βιβλίου.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη ανταπόκριση στην προσπάθεια αυτή των Τρικαλινών που ζουν σε άλλα μέρη, οι οποίοι αφού πληροφορήθηκαν από το blog μας τα σχετικά με την δημιουργία βιβλιοθήκης, θέλησαν να έχουν τη δική τους συμμετοχή και στέλνουν με κάθε τρόπο βιβλία.  

Αξίζει να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια αυτή, έστω και με ένα βιβλίο

Δεν υπάρχουν σχόλια: