Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Στα γήπεδα της Ημαθίας

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΣΤΑΥΡΟΣ  4 - 5
Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια (μεταξύ των ποδοσφαιριστών) και τα είχε όλα (πάθος, δύναμη, πολλά γκολ, δοκάρια, πέναλτι, αποβολή), τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης αφού γνώρισαν την ήττα στο γήπεδό τους από τον Σταυρό.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τα Τρίκαλα που προηγήθηκαν μόλις στο 1' με ωραίο σουτ του Β. Παπαδόπουλου για να ισοφαρίσει ο Σταυρός στο 32' με πέναλτι. Στο 38' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Χ. Σαλτουρίδη, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα (44') πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ γράφοντας το 2 - 1 και πριν ο  διαιτητής σφυρίξει την λήξη του 1ου ημιχρόνου (45') ο Σταυρός ισοφάρισε σε 2-2.
Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν δυνατά το 2ο ημίχρονο και στο 50' πέτυχαν το 3 - 2 με παλικαρίσιο γκολ του Σ. Αθανασιάδη για να πετύχει στη συνέχεια ο Σταυρός τρία γκολ φτάνοντας το σκορ στο 3 - 5. Στα τελευταία λεπτά ο Σταυρός αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 85' με το Σ. Αθανασιάδη σε 4 - 5 που ήταν και το τελικό σκορ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ανθρώπους του Σταυρού να πανηγυρίζουν την μεγάλη τους νίκη και αυτούς των Τρικάλων να είναι απογοητευμένοι και προβληματισμένοι.
Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά με δεδομένο ότι είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος και απομένουν 25 αγωνιστικές, είναι βέβαιο ότι η ομάδα θα ανακάμψει. Δυνατότητες υπάρχουν, αρκεί να ξεπεραστεί η απογοήτευση από το κακό ξεκίνημα. Όλοι μαζί (διοίκηση - προπονητής - ποδοσφαιριστές - φίλαθλοι) ενωμένοι και λειτουργώντας σαν οικογένεια είναι βέβαιο ότι θα φέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. 

Τρίκαλα: Γ. Βασιλείου (70' Μ. Γιάντσης) - Γ. Παντριάς - Λ. Μαγγανάρης - Αρ. Μηνούδης - Χρ. Κυτούδης (30' λ. τρ. Χ. Σαλτουρίδης) - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Ι. Κιρκιλιανίδης - Β. Παπαδόπουλος - Κ. Κίτσας - Σ. Αθανασιάδης


Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αβραάμ Πουαρίδη, στον πάγκο της ομάδας στον σημερινό αγώνα κάθισε ο Χρήστος Τερζίδης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Διοίκησης σ' αυτή τη δύσκολή στιγμή. Με δεδομένη την προπονητική του αξία, την εμπειρία του και το γεγονός ότι είναι και ο ίδιος μέρος της μεγάλης ιστορίας αυτού του Συλλόγου, πιστεύουμε ότι θα αποδεχθεί την πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας και θα βοηθήσει την ομάδα να βρει το δρόμο της.    

Προπονητής της ομάδας του Σταυρού είναι ο Αργύρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής των Τρικάλων την  περίοδο 1996-97.

Μελανό σημείο του αγώνα, o oποίος να ξαναπούμε για μια ακόμη φορά ότι διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια μεταξύ των ποδοσφαιριστών, τα επεισόδια που έγιναν στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Δεν έχει σημασία ποιός ευθύνεται περισσότερο και ποιός λιγότερο. Σημασία έχει το γεγονός ότι, παρακολουθήσαμε σκηνές που δεν ταιριάζουν στον αθλητισμό. Με δεδομένο ότι αθλητισμός σημαίνει ειρήνη - φιλία - χαρά - γιορτή - πολιτισμός, μια μόνο λέξη ταιριάζει σε όσα έγιναν, αλλά και σε όσα γίνονται (δυστυχώς) συχνά στα γήπεδα. ΝΤΡΟΠΗ

Δύο από τα μέλη του Δ.Σ.  (Κ. Κασνακίδης - Σ. Φετεινίδης} 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, το οποίο να σημειώσουμε ότι αποτελούν 25χρονα παιδιά, είναι αντίθετο σε κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα μεμονωμένα επεισόδια που έγιναν στην κερκίδα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. 


Α1 - 5η Αγωνιστική 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Επισκοπή – Πλάτανος 4-3
Αγ. Βαρβάρα – Κοπανός 5-0
Διαβατός – Μακροχώρι 1-7
Αχιλλέας - Αγ. Γεώργιος 0-1
Καβάσιλα – Ολυμπιακός 3-4
Νεόκαστρο – Μέση 0-0
Τρίκαλα – Σταυρός 4-5
Χαρίεσσα – Μελίκη 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μακροχώρι  15
2. Μελίκη  15
3. Χαρίεσσα  10
4. Μέση  10
5. Επισκοπή  10
6. Σταυρός  9
7. Διαβατός  7
8. Αγ. Βαρβάρα  7
9. Ολυμπιακός Ν.  7
10. Αγ. Γεώργιος  6
11. Καβάσιλα  4
12. Τρίκαλα  4
13. Κοπανός  4
14. Αχιλλέας Ν.  3
15. Νεόκαστρο  3
16. Πλάτανος  0
Aποτελέσματα και βαθμολογία από Κερκίδα Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: