Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ «Ο ΘΑΛΗΣ» ΚΑΙ «Η ΥΠΑΤΙΑ»

Tο Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) σε συνεργασία με την Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ημαθίας διοργάνωσε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2011, σε τρία εξεταστικά κέντρα του Νομού μας (Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Νάουσας), τον...
72o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, «Ο ΘΑΛΗΣ» και τον 4o Ημαθιώτικο Μαθητικό Διαγωνισμό, «Η ΥΠΑΤΙΑ», στα μαθηματικά, για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.
Οι διαγωνισμοί διεξήχθηκαν με επιτυχία καθώς χαρακτηρίστηκαν από την άρτια οργάνωση, την μαζική συμμετοχή (περισσοτέρων των τριακοσίων) μαθητών και την μεγάλη κινητοποίηση των Μαθηματικών του Νομού μας που για άλλη μια φορά προσέφεραν σημαντικό έργο προς τους μαθητές και τους συμπολίτες μας στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της Μαθηματικής Παιδείας.
Η Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Μ.Ε. Ημαθίας ευχαριστεί τα μέλη της που δίδαξαν στα μαθήματα προετοιμασίας για Μαθηματικούς Διαγωνισμούς, που πραγματοποιήθηκαν τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και την διεξαγωγή των Διαγωνισμών. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους Διευθυντές του 3ου Γυμνασίου Βέροιας, του 1ου Λυκείου Βέροιας και του 1ου Λυκείου Αλεξάνδρειας που πρόσφεραν τα σχολεία και τις υποδομές τους για την διοργάνωση των μαθημάτων και του διαγωνισμού. Χωρίς την εθελοντική προσφορά και κινητοποίηση πολυάριθμων μελών μας δεν θα μπορούσε το Παράρτημά μας να παράγει τέτοιας ποιότητας έργο και να στηρίζει τον θεσμό των Πανελλήνιων Μαθηματικών Σχολείων που τα μέλη μας δημιούργησαν και με την πολύχρονη εθελοντική μας εργασία τον καθιερώσαμε στην Ελλάδα.
Με εκτίμηση
Για τη Δ. Ε. της Ε. Μ. Ε. Ημαθίας
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Ασβεστόπουλος Ελευθέριος Ντέλλας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: