Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου της εκπομπής ''στον τόπο που γεννήθηκα...'' του Τηλεοπτικου Σταθμού 4Ε

Στον τόπο που γεννήθηκα…
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία από το Στρατώνι Χαλκιδικής
«Μια φορά και έναν καιρό, η εκπομπή Στον τόπο που γεννήθηκα… βρέθηκε στο πανέμορφο Στρατώνι Χαλκιδικής….» Ανήμερα των Χριστουγέννων ελάτε να «ταξιδέψουμε» στη χώρα του παραμυθιού! Το τζάκι είναι αναμμένο και η γιαγιά διαβάζει το παραμύθι στα παιδιά. Έξω οι γειτονιές είναι γεμάτες με παιδάκια που λένε τα κάλαντα και μικρές φλογίτσες τρεμοπαίζουνε παντού….
  Φέτος τα Χριστούγεννα στις 12:00 στο γιορτινό σας τραπέζι φυλάξτε μια θέση για την εκπομπή που τόσο αγαπήσατε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε έναν  πρόγραμμα μεγαλύτερης διάρκειας από το κανονικό, η ομάδα της εκπομπής σας παρουσιάζει μια φιλόδοξη προσπάθεια.
  Εικόνες και μυρωδιές από τα παλιά, αναμνήσεις και ιστορίες Χριστουγέννων. Τα φαγητά που έχουν αφήσει τη «γεύση» στα παιδικά μας χρόνια. Χοροί και τραγούδια του τόπου αλλά και της ημέρας. Μηνύματα ελπίδας και χαράς για τους δύσκολους καιρούς στους οποίους ζούμε όλοι μας. Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστουγέννων στις 12:00 η εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» της 4Ε θα …αφήσει εποχή! Ελάτε να «στρώσουμε» ένα γιορτινό τραπέζι.
   Οι απανταχού Έλληνες είναι προσκεκλημένοι! Χριστούγεννα και πάλι! Φέτος όμως τα γιορτάζουμε ΜΑΖΙ!

Μια «μυρωδιά» Χριστουγέννων στο τηλεοπτικό σποτ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: