Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

''Πικρή γεύση'' άφησε σε Διοικητικό Συμβούλιο και ποδοσφαιριστές ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου

Χωρίς την επιτυχία άλλων χρόνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ 10 Δεκεμβρίου 2011 ο Ετήσιος Χορός του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ.
Λιγότεροι από εκατό (100) ήταν οι φίλοι του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό, προς μεγάλη απογοήτευση των νεαρών παραγόντων και των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Φυσικά δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, αλλά τόσο μικρή προσέλευση κανείς δεν περίμενε.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου με τον Δήμαρχο
Αφού ολοκληρώθηκε στις 10.00 μ.μ. η προσέλευση του κόσμου, τη βραδιά ξεκίνησε ο Γραμματέας του Συλλόγου Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο, έκανε μια μικρή αναφορά στην σημερινή καλή κατάσταση της ομάδας και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους σ' αυτή την εκδήλωση. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η ορχήστρα η οποία σκόρπισε το κέφι στους παρευρισκόμενους και το γλέντι κράτησε μέχρι στις δύο, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δίνουν ρεσιτάλ χορευτικών ικανοτήτων και τον προπονητή της ομάδας Λευτέρη Κελεσίδη να κλέβει την παράσταση.
Στο τέλος κοινή ήταν αίσθηση ότι ήταν μια όμορφη βραδιά, που άφησε όμως ''πικρή γεύση'' στους διοργανωτές.   


 
   



Δεν υπάρχουν σχόλια: