Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'' ΝΑΟΥΣΑΣ:   1 
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ:   2 
Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων νίκησε τον Αχιλλέα Νάουσας στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου με σκορ 2 - 1 και διατηρήθηκε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 
Παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν για διάφορους λόγους πολλοί ποδοσφαιριστές (να σημειωθεί ότι ο προπονητής κ. Κελεσίδης είχε στη διάθεσή του 12 μόνο παίκτες), η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό. Για άλλη μια φορά φάνηκαν οι τεράστιες δυνατότητες αυτών των ποδοσφαιριστών, δυνατότητες οι οποίες αν αξιοποιηθούν σωστά μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. 
Στο σκορ προηγήθηκαν τα Τρίκαλα με απ' ευθείας φάουλ του Κιρκιλιανίδη, ισοφάρισε ο Αχιλλέας Νάουσας στο 72' με κεφαλιά του Θεοδοσιάδη και τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με το 2ο γκολ του Κιρκιλιανίδη στο 91'. 
Συγχαρητήρια σε όλους, Διοίκηση (κυρίως στον Πρόεδρο Σωκράτη Φετεινίδη), προπονητή, προπονητή τερματοφυλάκων και παίκτες, για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν. Σημαντικός επίσης είναι ο ρόλος των λίγων δυστυχώς φιλάθλων που στηρίζουν την ομάδα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι στον αθλητισμό, είναι απαραίτητο να λειτουργούν όλοι (Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι) σαν μια οικογένεια, με εκτίμηση και αλληλοσεβασμό και μόνο τότε μπορεί μια ομάδα να ''βλέπει'' ψηλότερα.
Τρίκαλα:
Γ. Βασιλείου - Hλ. Αθανασιάδης - Γ. Παντριάς - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης (λ.τρ. 30' Γ. Γεωργιάδης) -  Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Σ. Αθανασιάδης - Ι. Κιρκιλιανίδης - Κ. Κίτσας - Β. Παπαδόπουλος

Πολύ σοβαρός, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, αποδείχθηκε ότι ήταν ο τραυματισμός του Άρη Μηνούδη (ενός εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της ομάδας φέτος), στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου στα Τρίκαλα με αντίπαλο την Αγία Βαρβάρα. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία ''έδειξε'' ρήξη μηνίσκου και χιαστών. Θα χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα και θα χρειαστεί ένα περίπου εξάμηνο για την πλήρη αποθεραπεία του. 
Εμείς ευχόμαστε στον Άρη, δύναμη για να αντιμετωπίσει την περιπέτειά του και ''σιδερένιος'' να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

Α1 ΕΠΣΗ – 17η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επισκοπή - Αγ. Γεώργιος: 1-2
Μακροχώρι – Ολυμπιακός Ν.: 0-0
Κοπανός – Μέση: 0-4
Πλάτανος – Σταυρός: 3-7
Αγ. Βαρβάρα – Χαρίεσσα: 1-2
Διαβατός – Μελίκη: 0-1
Αχιλλέας Ν. – Τρίκαλα: 1-2
Καβάσιλα – Νεόκαστρο: 0-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μακροχώρι 47
2. Μελίκη 43
3. Μέση 32
4. Τρίκαλα 32
5. Χαρίεσσα 31
6. Νεόκαστρο 28
7. Επισκοπή 27
8. Αγ. Βαρβάρα 24
9. Σταυρός 22
10. Αχιλλέας Ν. 21
11. Διαβατός 18
12. Ολυμπ/κός Ν. 15
13. Καβάσιλα 13
14. Αγ. Γεώργιος 13
15. Πλάτανος 6
16. Κοπανός 6
* Ένα ματς λιγότερο έχουν Ολυμπιακός Ν. και Επισκοπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: