Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας

''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'' ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ   3
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   2
Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε κάτω από δριμύ ψύχος και άφησε ικανοποιημένους τους πολύ λίγους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, το Νεόκαστρο πήρε τη νίκη και έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών για τα Τρίκαλα.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο 1ο ημίχρονο, αλλά το Νεόκαστρο πιο αποτελεσματικό και πιο τυχερό προηγήθηκε με σκορ 3 - 0, με τέρματα που πέτυχαν οι: Tσανασίδης στο 13' με δυνατό σουτ, Γερμανίδης στο 35' με κεφαλιά και Τοπαλίδης στο 42' με κοντινό πλασέ.
Στο 2ο ημίχρονο τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με σκόρερ τον Σάββα Αθανασιάδη στο 82΄με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και στο 85' με απ' ευθείας φάουλ. Από το σημείο αυτό και μέχρι το σφύριγμα της λήξης τα Τρίκαλα πίεσαν για την ισοφάριση, και δημιούργησαν άλλες δύο εκπληκτικές ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες όμως εξουδετέρωσε ο πολύ καλός τερματοφύλακας των γηπεδούχων. 

Μελανό σημείο του αγώνα, τα μικρής έστω έκτασης επεισόδια που έγιναν στο τέλος, με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Δεν έχει καμία σημασία ποιός ευθύνεται περισσότερο και ποιός λιγότερο. Το βέβαιο είναι ότι τα επεισόδια στα γήπεδα δεν τιμούν κανέναν και ευθυνόμαστε όλοι γι' αυτό το νοσηρό φαινόμενο.

Τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με έντεκα μόνο ποδοσφαιριστές (στον πάγκο υπήρχε μόνο ο αναπληρωματκός τερματοφύλακας Μ. Γιάντσης). Είναι βέβαιο ότι με 11-12 ποδοσφαιριστές και με το πρωτάθλημα να έχει μακρύ δρόμο ακόμη, η συνέχεια θα είναι δύσκολη. 


Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι την ομάδα συνόδευσε, για μια ακόμη αγωνιστική ένας μόνο παράγοντας, ο Πρόεδρος Σωκράτης Φετεινίδης και του αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα που κάνει. 

Διαιτητής: Χατζαρίδης (μέτριος)
Βοηθοί: Kωστούλης - Γιακουμάτος

Τρίκαλα:
Γ. Γεωργιάδης - Γ. Τερζίδης - Γ. Παντριάς - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Σ. Αθανασιάδης - Κ. Κίτσας - Hλ. Αθανασιάδης - Β. Παπαδόπουλος
Nεόκαστρο:
Δαμιανίδης - Ακρίβος - Κουτσόπουλος - Παπάζογλου - Χαραλαμπίδης - Βufi - Τσανασίδης - Τοπαλίδης - (70' Φραδέλος) - Ξαφέτης - Γερμανίδης - Ευτηριάδης  


Υ.Γ. Φυσικά μια ήττα για την ομάδα δεν σημαίνει τίποτα. Άλλωστε το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αποτελέσματα και βαθμολογίες. Προ πάντων σημαίνει μεράκι, εκτίμηση, αλληλοσεβασμός, ευχαρίστηση και οικογενειακό κλίμα μεταξύ Διοίκησης, ποδοσφαιριστών, προπονητών και φιλάθλων. Με αφορμή κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις που συμβαίνουν στις τάξεις της ομάδας και διαταράσουν το οικογενειακό κλίμα, είναι απαραίτητο να δοθεί σύντομα λύση, η ομάδα να βρεί την ηρεμία της και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι με τον διεκδικητή του τίτλου ''ΦΙΛΙΠΠΟ'' Μελίκης στα Τρίκαλα αλλά και η συνέχεια να είναι καλύτερη. Μόνο τότε θα χαίρονται όλοι (διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) το χόμπι τους και αυτά που αγαπούν. Την Ομάδα και το Ποδόσφαιρο.



Α1 ΕΠΣΗ – 18η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακροχώρι – Επισκοπή 2-1
Αγ. Γεώργιος – Κοπανός 2-1
Ολυμπιακός Ν. – Πλάτανος 5-2
Μέση - Αγ. Βαρβάρα 0-1
Σταυρός – Διαβατός 0-3
Χαρίεσσα – Αχιλλέας Ν. 2-0
Μελίκη – Καβάσιλα 4-0
Νεόκαστρο – Τρίκαλα 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μακροχώρι  50
2. Μελίκη  46
3. Χαρίεσσα  34
4. Μέση  32
5. Τρίκαλα  32
6. Νεόκαστρο  31
7. Επισκοπή  30
8. Αγ. Βαρβάρα  27
9. Σταυρός  22
10. Αχιλλέας Ν.  21
11. Διαβατός  21
12. Ολυμπιακός Ν.  18
13. Αγ. Γεώργιος  16
14. Καβάσιλα  13
15. Πλάτανος  6
16. Κοπανός  6
Αποτελέσματα και βαθμολογίες από Κερκίδα Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: