Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 Κατηγορία


Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  2 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  1
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα
Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο, τα Τρίκαλα πέτυχαν σπουδαία νίκη με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας. Στο πρώτο ημίχρονο. η ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης, μπήκε πολύ δυνατά και διεκδίκησε με αξιώσεις το παιχνίδι και δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα, έχοντας αφήσει στα αποδυτήρια την νευρικότητα του 1ου ημιχρόνου, ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και κατάφεραν να πετύχουν στο 55’ το 1-0 με σουτ του Β. Παπαδόπουλου μετά από προσπάθεια του Κ. Κίτσα. Στη συνέχεια ο αγώνας κύλησε με εμφανή την υπεροχή των Τρικάλων και αφού χάθηκαν δύο καταπληκτικές ευκαιρίες, ήρθε στο 86’ το 2-0 με κοντινό σουτ του Σ. Αθανασιάδη, μετά από πολύ καλή ενέργεια του νεοεισελθόντα Ηλ. Αθανασιάδη. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει σε 2-1 με πολύ δυνατό σουτ του Μάντζου στην εκπνοή των καθυστερήσεων. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους λίγους φιλάθλους των Τρικάλων ικανοποιημένους από τη νίκη και κυρίως από την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου και τους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων να πανηγυρίζουν την επιστροφή στις νίκες, μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Ολυμπιακό Νάουσας αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές, οποίοι  αποτελούν κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Κασαπίδη και τον μεσοεπιθετικό Τρούπκο, οι οποίοι αγωνίστηκαν για πολλά χρόνια με επιτυχία στις επαγγελματικές κατηγορίες.
 
Για άλλη μια αγωνιστική τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν με ελλείψεις αφού απουσίαζαν, ο τραυματίας  Aρ. Μηνούδης, ο Χρ. Μηνούδης ο οποίος αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, καθώς και ο μόνιμος απών (λόγω μετάθεσης) εδώ και αρκετό καιρό Χρ. Κυτούδης. Kαι φυσικά εμφανής για άλλη μια φορά η απουσία του Γιάννη Κιρκιλιανίδη, ο οποίος ‘’αποχώρησε’’ όπως είναι γνωστό πριν λίγο καιρό από την ομάδα και παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα.

Διαιτητής: Tρέβλας (πολύ καλός)
Βοηθοί: Βενιόπουλος - Μοσχόπουλος
Σκόρερς: 
(55' Β. Παπαδόπουλος  1-0)
(86' Σ. Αθανασιάδης  2-0)  
(94' Μάντζος  2-1)  
Τρίκαλα:
Γ. Βασιλείου - Γ. Τερζίδης - Κ. Βασιλείου - Γ. Παντριάς (90' Γ. Γεωργιάδης) - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Π. Καζαντζίδης - X. Σαλτουρίδης - Σ. Αθανασιάδης - Κ. Κίτσας - Β. Παπαδόπουλος (85' Hλ. Αθανασιάδης) 

Ολυμπιακός Νάουσας
Κασαπίδης - Χατζηρώζης - CELA - Π. Μητσίκας - Α. Μητσίκας - Μάντζος - Βλαχοδήμος - Τρούπκος - Βαλάης - Χατζηγεωργίου - Λιακόπουλος 
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τρίκαλα – Ολυμπιακός 2-1
Αχιλλέας – Κοπανός 6-1
Διαβατός – Πλάτανος 7-0
Μελίκη – Μέση 1-0
Καβάσιλα – Ένωση 0-1
Χαρίεσσα – Σταυρός 5-3
Επισκοπή - Αγ. Βαρβάρα 1-0
Νεόκαστρο - Αγ. Γεώργιος 0-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ένωση  59
2. Μελίκη 52
3. Χαρίεσσα  37
4. Επισκοπή  36
5. Τρίκαλα  35
6. Νεόκαστρο  35
7. Μέση  32
8. Αγ. Βαρβάρα  31
9. Αχιλλέας Ν.  27
10. Διαβατός  27
11. Σταυρός  26
12. Αγ. Γεώργιος  21
13. Ολυμπιακός Ν.  18
14. Καβάσιλα  14
15. Πλάτανος  6
16. Κοπανός  6

Δεν υπάρχουν σχόλια: