Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

Αναλλοίωτη παρέμεινε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά τα αποτελέσματα της σημερινής 24ης αγωνιστικής.
Η πρωτοπόρος ομάδα του Μακροχωρίου νίκησε πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0 τη Μέση και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Μελίκη, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε τελικά την ανατροπή και πέρασε με 4-2 από τη δύσκολη έδρα της Αγ. Βαρβάρας!
Στην τρίτη θέση παρέμεινε η Χαρίεσσα, η οποία πέρασε εύκολα με 1-3 από τον ουραγό Πλάτανο.
Δυνατό ματς έγινε στη Νάουσα, όπου ο τοπικός Αχιλλέας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με το Νεόκαστρο, ενώ νίκες πέτυχαν ο Διαβατός (2-0 τα Τρίκαλα) και ο Σταυρός (3-0 στον Κοπανό).
Στη μάχη της παραμονής, μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Αγ. Γεώργιος που επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Νάουσας, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ σημαντικό τρίποντο πήραν και τα Καβάσιλα, που νίκησαν στην έδρα τους την Επισκοπή με 4-1.
Α1 ΕΠΣΗ – 24η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Καβάσιλα – Επισκοπή: 4-1
Αχιλλέας – Νεόκαστρο: 2-2
Διαβατός – Τρίκαλα: 2-0
Αγ. Βαρβάρα – Μελίκη: 2-4
Πλάτανος – Χαρίεσσα: 1-3
Κοπανός – Σταυρός: 0-3
Μακροχώρι – Μέση: 3-0
Αγ. Γεώργιος – Ολυμπιακός: 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μακροχώρι 68
2. Μελίκη 64
3. Χαρίεσσα 43
4. Νεόκαστρο 40
5. Επισκοπή 39
6. Τρίκαλα 38
7. Μέση 37
8. Διαβατός 36
9. Αγ. Βαρβάρα 34
10. Αχιλλέας Ν. 34
11. Σταυρός 31
12. Αγ. Γεώργιος 25
13. Ολυμπιακός Ν. 21
14. Καβάσιλα 20
15. Πλάτανος 6
16. Κοπανός 6

Αποτελέσματα και βαθμολογία από Κερκίδα Ημαθίας

''ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ'' ΔΙΑΒΑΤΟΥ   2
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   0
Καλύτερος ο Διαβατός, συνεχίζοντας το σερί των καλών του εμφανίσεων, πήρε δίκαια τη νίκη από τα Τρίκαλα, τα οποία δείχνουν τον τελευταίο καιρό να μη βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η ομάδα, έχοντας εξασφαλίσει την σωτηρία της, αλλά και χωρίς άλλους στόχους, παρουσιάστηκε στο γήπεδο χωρίς πάθος και ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να έχει μέτρια απόδοση και να γνωρίσει την ήττα.
Διαιτητής: Γιοβανόπουλος (Άριστος)
Βοηθοί: Mαυρόπουλος - Βαλκάνος
Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Θ. Σπανός, στο 15' με πέναλτι και στο 85' με ευθείας φάουλ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Τρίκαλα: Γ. Γεωργιάδης - Κ. Βασιλείου - Γ. Παντριάς - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης Χρ. Μηνούδης - X. Σαλτουρίδης (55' Π. Καζαντζίδης) - Σ. Αθανασιάδης - Κ. Κίτσας Γ. Τερζίδης (60' Ηλ. Αθανασιάδης) - Β. Παπαδόπουλος
Διαβατός: Δημόπουλος - Μουρατίδης - Βοργιατζίδης - Λιλιόπουλος (70' Παγγούρας) - Καμπάς - Παπαδόπουλος (46' Καρατάσιος) - Κούκλης - BUDANI - Ποζιάδης (84' Συμπεθέρης) - Σπανός Θ. - Σπανός Ι.  
Απομένουν άλλοι 6 αγώνες πρωταθλήματος και θα πρέπει η ομάδα να βρει τον καλό της εαυτό και να τελειώσει το πρωτάθλημα με την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ας γίνει αυτό (η κατάκτηση δηλαδή υψηλότερης θέσης στη βαθμολογία), ο στόχος που θα φέρει και πάλι το κέφι και τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: