Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου της εκπομπής «Με γνώση και μεράκι» του τηλεοπτικού σταθμού 4ε

Αφιέρωμα στον Γιάννη Κυριακίδη στην 4Ε !
Ο Γιάννης Κυριακίδης , ο φωτορεπόρτερ –θρύλος της Θεσσαλονίκης μιλά αυτή την Παρασκευή στην εκπομπή «Με γνώση και μεράκι» της 4Ε. Πως σχολιάζει τις παρελάσεις του σήμερα; Τα ενδεχόμενα επεισόδια. Τα γιαουρτώματα και τις αντιδράσεις.;

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Θανάση Κληματσίδα ο μεγάλος αυτός Θεσσαλονικιός μιλά για τη ζωή του, τα παιδικά του χρόνια, το πρώτο του «φωτογραφικό κλικ», την εξορία του στην Μακρόνησο ενώ ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας εποχές που μόνο είδαμε σε φωτογραφίες. Στις δικές του φωτογραφίες! Μας μιλά για τις παλιές καλές παρέες, για την πολυαγαπημένη του γυναίκα Χρύσα και τις δυο κόρες του. Θυμάται τον αείμνηστο Γιάννη Βελίδη της εφημερίδας «Μακεδονία».
Ο Γιάννης Κυριακίδης γύρισε όλο τον πλανήτη και ήταν εκεί σε κάθε σημαντική στιγμή.
Στα 88 του σήμερα μπορεί να έχει προβλήματα όρασης λόγω του εγκεφαλικού επεισοδίου που είχε πριν 4 χρόνια όμως ακόμα και σήμερα από το μπαλκόνι του σπιτιού στη Λεωφόρο Νίκης καταφέρνει και αποτυπώνει ηλιοβασιλέματα που πολλοί σύγχρονοι φωτογράφοι , αλλά και … ζωγράφοι θα ζήλευαν.

Η εκπομπή «Με γνώση και μεράκι» προσέγγισε τον μεγάλο αυτό Θεσσαλονικιό με σκοπό να καταθέσουμε και εμείς τον σεβασμό μας αλλά και να συστήσουμε στους νεότερους ένα σημαντικό φωτογράφο, έναν επαγγελματία , τον τελευταίο θρύλο της Θεσσαλονίκης, το μεγάλο φωτορεπόρτερ Γιάννη Κυριακίδη.

Δείτε τον αυτή την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 20:20 και σε επανάληψη την Δευτέρα στις 13:20. Τη ίδια ώρα μέσω δορυφόρων αλλά και ίντερνετ σε όλο τον πλανήτη! ΜΟΝΟ από την 4Ε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: