Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Την Κυριακή η 9η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας

Την 9η Εθελοντική Αιμοδοσία σε διάστημα 22 μηνών θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βέροιας.
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: 
<< Καλούμε τους ενεργούς εθελοντές αιμοδότες αλλά και τους νέους, να στηρίξουν για άλλη μια φορά τον Σύλλογό μας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα κάθε πάσχοντα συνανθρώπου μας.
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά εμάς ή κάποιον δικό μας.
Είναι υπόθεση όλων μας, να μη βρεθεί κανένας συντοπίτης μας στη δύσκολη θέση να ψάχνει για αίμα όταν χρειαστεί. Ο τόπος μας πρέπει να καταστεί αυτάρκης σε αίμα μέσω της εθελοντικής προσφοράς. Για να επιτευχθεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το καθήκον μας απέναντι στον άγνωστο πάσχοντα και να καταλάβουμε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός και πως το αίμα πρέπει να δωρίζεται από ''τον Άνθρωπο στον Συνάνθρωπο''

Η συμμετοχή όλων μας θεωρείται απαραίτητη για την ενίσχυση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στον τόπο μας. 
Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας και ας σπεύσουμε και σ' αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου, προκειμένου να προσφέρουμε ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στο συνάνθρωπο μας. Ας παροτρύνουμε φίλους και γνωστούς να γίνουν και αυτοί μέτοχοι στην χαρά του εθελοντισμού >>.
 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χρήσιμες συμβουλές :
* Μην καταναλώσετε αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και να είστε ξεκούραστοι

* Πάρετε πρωϊνό με ρόφημα τουλάχιστον 1-2 ώρες πριν την αιμοληψία

* Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε προβληματισμό σας.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6974313934
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: