Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ

Ξεκίνησαν την Δευτέρα στα Παλατίτσια, οι προεπιλογές ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (1999-2000) εν όψει της έναρξης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012. Παρότι πρόκειται για μικρές ηλικίες και πολλές ομάδες του Νομού μας δεν συγκροτούν τμήματα, εντούτοις σαράντα παιδάκια από τις υπάρχουσες Ακαδημίες έδωσαν το παρόν τους και στο εκπαιδευτικό διπλό που ακολούθησε, όλα συμμετείχαν και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Ο ενωσιακός προπονητής καλείται στη συνέχεια να κάνει τις καλύτερες επιλογές, ώστε η ομάδα Προπαίδων της ΕΠΣ Ημαθίας, να παρουσιαστεί έτοιμη να διεκδικήσει ότι καλύτερο από την συμμετοχή των παιδιών στο Πρωτάθλημα. Ήδη και σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής Εθνικών ομάδων κ. Λ. Βόκoλου, συγκροτείται για τις μικρές ηλικίες, Εθνική Προπαίδων (U15) ή Κ15 με παίκτες γεννηθέντες το έτος1998. Το όλο εγχείρημα έχει δρομολογηθεί και αρχής γενομένης από τους ενωσιακούς προπονητές και μετέπειτα από τους περιφερειακούς των 11 περιφερειών, έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των 44 παιδιών (τέσσερα για κάθε θέση) που θα συγκροτήσουν την νέα Εθνική Κ15. Ταυτόχρονα και οι ομοσπονδιακοί προπονητές οι οποίοι έχουν τρείς περιφέρειες υπό την επίβλεψή τους, θα έχουν σημαντικό λόγο στις επιλογές αυτές. Τον Δεκέμβριο από τα 44 παιδιά που αρχικά θα έχουν επιλεγεί, θα μείνουν τα 22, που θα επιλέξει ο ομοσπονδιακός προπονητής της νέας Εθνικής Κ15 και αυτοί θα είναι οι παίκτες που θα την στελεχώνουν. Ταυτόχρονα με την Κ15 θα συγκροτούνται με τις νέες ηλικιακές κατηγορίες παικτών, οι Εθνικές Κ16, Κ17 κλπ. Σκοπός της ΕΠΟ είναι να εξομοιωθούν οι ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων με αυτές των τοπικών Ενώσεων.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου η επόμενη προπόνηση.
Την προσεχή Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 3.45 μμ στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, θα γίνει η δεύτερη προπόνηση προεπιλογής ποδοσφαιριστών. 'Οσα Σωματεία και Ακαδημίες έχουν στη δύναμή τους ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες το έτος 1999, δεν ήταν στη πρώτη προεπιλογή και θεωρούν ότι μπορούν να στελεχώσουν την Μικτή ομάδα Προπαίδων, παρακαλούνται να τα στείλουν για προπόνηση. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτοχοι Δελτίου ΕΠΟ, να συμμετέχουν οι ομάδες τους στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και να δικαιούνται να αγωνισθούν στις Εθνικές ομάδες.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να παίρνουν από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Λυμούση Αντώνιο στα τηλέφωνα 6977295590 και 6978243000.

Δεν υπάρχουν σχόλια: