Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Μάγεψαν το κοινό οι ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ'' και η ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ''

Μια εκπληκτική μουσική παράσταση, παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν χθες βράδυ στο ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ''. Μια εκδήλωση-αφιέρωμα στους ποιητές μας Οδυσσέα Ελύτη και Νίκο Γκάτσο και τους λογοτέχνες Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και Στρατή Τσίρκα και την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το χορωδιακό εργαστήρι ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ'' και τη Νεανική χορωδία ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ''. 

Στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Χάρης Χατζημιχαήλ, η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου κ. Άννα Λαμπίρη και ο Δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης. 
Ακολούθησαν προβολές για τη ζωή και το έργο των ποιητών και λογοτεχνών στους οποίους ήταν αφιερωμένη η βραδιά και στη συνέχεια, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κ. Ελένης Θεοδωρίδου, οι ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ'' και η ''ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ'', με την ξεχωριστή και άρτια απόδοση των τραγουδιών που ερμήνευσαν, παρέσυραν το κοινό σε ένα μελωδικό ταξίδι ποίησης, χαρίζοντάς σε όλους μια μαγευτική βραδιά, εισπράττοντας τον θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα.

Από εμάς, 
συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, η οποία έδειξε ότι εκτός των άλλων, υπάρχει ακόμα η Ελλάδα της Δημιουργίας, της Προσφοράς, της Ελπίδας και του Πολιτισμού. Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα.







Δεν υπάρχουν σχόλια: