Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Tα νέα του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με την πρωτοπόρο Ένωση Αποστόλου Παύλου, στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Ο προπονητής κ. Λευτέρης Κελεσίδης είδε με ικανοποίηση όλους σχεδόν του ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες στην σημερινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας και να δηλώνουν πανέτοιμοι για τον Σαββατιάτικο αγώνα. Άλλωστε τέτοιοι αγώνες - με αντιπάλους μεγάλες ομάδες - όταν μια ερασιτεχνική ομάδα δεν έχει δικούς της υψηλούς στόχους, έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον και αποτελούν ένα έξτρα κίνητρο για όλους τους παίκτες.

Στον αγωνιστικό τομέα επανέρχεται μετά από απουσία μιας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας ο Χρήστος Μηνούδης, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο αδερφός του Άρης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

----------------------------------------------------------------------------------------
Απογοητευτικό είναι και φέτος το θέαμα με τις άδειες κερκίδες στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας. Είναι ένα φαινόμενο που δείχνει ότι όταν η ομάδα δεν είναι ''ψηλά'', ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο, έστω κι αν αγωνίζονται πολλά ‘'δικά'' μας παιδιά, (όπως έχει φανεί κι άλλες φορές στο παρελθόν), ενώ όταν η ομάδα έχει ''υψηλούς'' στόχους, έστω με πολλούς ''ξένους'' ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή της, την ακολουθούν πολλοί φίλαθλοι εντός και εκτός έδρας. Και το περίεργο είναι ότι στα λόγια όλοι είναι υπέρ των ''δικών'' μας παιδιών.
Απογοητευτική η εικόνα της κερκίδας των Τρικάλων στον προηγούμενο αγώνα 
Είναι βέβαιο ότι με βασικό ''κορμό'' τα παιδιά του χωριού, η ομάδα μπορεί να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του παρελθόντος, αρκεί να έχει την ηθική τουλάχιστον συμπαράσταση και την στήριξη αυτών που αγαπούν τον Σύλλογο. 
Θα πρέπει ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει να παίζουν μπάλα οι φίλοι, τα παιδιά της γειτονιάς, τα παιδιά των φίλων, των συγγενών, τα παιδιά του χωριού και παιδιά από άλλα μέρη που φoρoύν και τιμούν την φανέλα αυτής της ομάδας. 
Και όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή (αλλά και για κάθε αθλητή) να αγωνίζεται χωρίς φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: