Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ   2
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   1
Την προηγούμενη αγωνιστική γράψαμε για μια εκπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων, στον αγώνα Τρίκαλα - Επισκοπή. Κάτι παρόμοιο περιμέναμε να δούμε και χθες στο γήπεδο της Χαρίεσσας, με δεδομένο ότι συναντήθηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς βαθμολογικό άγχος.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο λόγος ήταν το πολύ εχθρικό κλίμα που συνάντησαν οι φιλοξενούμενοι με την είσοδό τους στο γήπεδο, τα πολλά νεύρα, το σκληρό παιχνίδι και οι συχνές διακοπές του αγώνα. Κάτι που δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, αφού η δύναμη, η νευρικότητα, οι αψιμαχίες και οι προπηλακισμοί, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του αγώνα.


Παρ' όλα αυτά όμως οι παίκτες των Τρικάλων παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, κατάφεραν να προηγηθούν στο 28' με εκπληκτικό γκολ του Παντριά, με σουτ από πλάγια θέση, γκολ που σίγουρα είναι από τα καλύτερα του φετινού πρωταθλήματος. 
Η Χαρίεσσα στο ίδιο διάστημα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ και είχε και ένα δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περίπου το ίδιο σκηνικό, πολλά νεύρα, πολλές διακοπές, ώσπου στο 68' ο BLAZHEV ισοφάρισε με κεφαλιά και στο 78' ο Τρούπκος έκανε το 2 - 1 για τους γηπεδούχους. 
Σκορ που ήταν και το τελικό, με τους ποδοσφαιριστές της Χαρίεσσας να πανηγυρίζουν τη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και τους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων ακόμη να αναρωτιούνται γιατί ακυρώθηκε στο 86' το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Σ. Αθανασιάδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τερζίδη. 

Διαιτητής: Μελτζανίδης 
Βοηθοί: Καρυπίδης - Μπουκουβάλας
Τρίκαλα: Γ. Γεωργιάδης - Ηλ. Αθανασιάδης - Γ. Παντριάς - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Χ. Σαλτουρίδης - Σ. Aθανασιάδης - Γ. Τερζίδης - Β. Παπαδόπουλος
Χαρίεσσα: Γιαγτσίδης - Ιωαννίδης (58' Τσάλμας) - Τόσκα - Γκατζίδης - Γιάννου - Χουδαβερδόγλου - Διτσόλας - Βύζας - Καρασαρίδης (88' Σαράφης) - BLAZHEV (75' Καστανίδης) - Τρούπκος 

Α1 ΕΠΣΗ – 27η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επισκοπή – Μελίκη: 0-4
Χαρίεσσα – Τρίκαλα: 2-1
Σταυρός – Νεόκαστρο: 2-3
Μέση – Καβάσιλα: 3-4
Ολυμπιακός – Αχιλλέας: 1-3
Αγ. Γεώργιος – Διαβατός: 1-0
Μακροχώρι - Αγ. Βαρβάρα: 4-1
Κοπανός – Πλάτανος: 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μακροχώρι 77
2. Μελίκη 73
3. Χαρίεσσα 49
4. Τρίκαλα 44
5. Νεόκαστρο 43
6. Επισκοπή 42
7. Μέση 40
8. Αχιλλέας Ν. 40
9. Διαβατός 39
10. Αγ. Βαρβάρα 38
11. Σταυρός 32
12. Αγ. Γεώργιος 29
13. Καβάσιλα 26
14. Ολυμπιακός Ν. 24
15. Κοπανός 9
16. Πλάτανος 7

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 
Γήπεδο Τρικάλων
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων
 ''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' Μέσης
 Ώρα: 4.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: