Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Τεράστια Επιτυχία για το Αιγίνιο.... Η Νίκη στην Α1 !

Ο ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ είναι ένας σύλλογος με 22χρονη ιστορία που ασχολείται αποκλειστικά με βόλεϊ αγοριών, κοριτσιών, προερχόμενα από το Δήμο Αιγινίου και την ευρύτερη περιοχή.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2011-2012 πριν από το τέλος του πρωταθλήματος Α2 ανδρών η ομάδα μας εξασφάλισε την άνοδό και είναι το νέο μέλος του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Έτσι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013 θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρώνκαι θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο Αιγίνιο ομάδες με ιστορία στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο όπωςΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Η άνοδος στην Α1 Εθνική κατηγορία αποτελεί μοναδική επιτυχία για το Πιερικό Βόλεϊ και τον Πιερικό αθλητισμό γενικότερα, γι’ αυτό σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού σε έναν φιλικό-γιορταστικό αγώνα μεταξύ των ομάδωνΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όπου θα γίνει και η απονομή του κυπέλου στον πρωταθλητή από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μαυρομάτη. Θα ακολουθήσει ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στο οικογενειακό κέντρο «ΖΕΝ» Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά αλλά και κουράγιο για την εκπλήρωση των στόχων μας.

Εκτιμώντας ότι θα ανταποκριθείτε το κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πιστεύοντας ότι θα περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά στην εκδήλωση του ΜΑΣ ΝΙΚΗ.

                                                             Για τον Μ.Α.Σ. ΝΙΚΗ

Ο Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας


Δ. Αυλίδης                                Γ. Σταυρούδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: