Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ενημέρωση-Δήλωση του Τερζίδη M. Αντωνίου

Στις 15 Απριλίου 2012, το όνομα του συγχωριανού μας Τερζίδη Μ. Αντωνίου, ήταν μεταξύ αυτών που είχαν μπει σε δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", για μια θέση στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας.

Στις 20 Απριλίου 2012 ανακοινώθηκε η τελική επιλογή των υποψηφίων βουλευτών Ν. Ημαθίας. 

Λάβαμε σήμερα μια επιστολή του παραιτηθέντος, πριν την τελική επιλογή, υποψηφίου για τα ψηφοδέλτια του Κινήματος (κόμματος) "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κ. Τερζίδη και την δημοσιεύουμε αυτούσια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ
Αγαπητοί συμπολίτες, κρίνω σκόπιμο να απευθυνθώ προς το εκλογικό σώμα και περιληπτικά να παραθέσω τους λόγους που με οδήγησαν στην παραίτηση από την υποψηφιότητα για το βουλευτικό αξίωμα με τους ''Aνεξάρτητους Έλληνες'' για τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου 2012.
Στις 23-3-2012 κατέθεσα αίτηση και βιογραφικό για να πολιτευτώ για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές με το παραπάνω κόμμα.
Στις 3-4-2012 απέστειλα αντίγραφο ποινικού μητρώου με ένδειξη «ΛΕΥΚΟ».
Στις 15-4-2012 οκτώ ονόματα υποψηφίων με τους ανεξάρτητους Έλληνες εκτέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση στην ιστοσελίδα των ''Ανεξάρτητων Ελλήνων'' κατά αλφαβητική σειρά.      
Τα ονόματα ήταν τα εξής:
Γιοβανόπουλος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος
Γαλλίκας Νικόλαος, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γιάκογλου Αντώνης, Δασολόγος
Ταραλάς Χρήστος, Επιχειρηματίας
Γκαντήρης Απόστολος, Δημοσιογράφος
Δημητριάδης Κοσμάς, Άνεργος
Καλαϊτζίδης Ιωάννης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Τερζίδης Αντώνιος, Καθηγητής Πανεπιστημίου
Στις 16-4-2012 και ώρα 23.20 μου ανακοινώνεται από το κόμμα ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ μέσω του διευθυντού του γραφείου του Προέδρου (κ. Λύτρα) ότι η επιλογή του κόμματος είναι να είμαι επιλεγμένος με χρίσμα για το βουλευτικό αξίωμα και ότι μπορώ να αρχίσω προεκλογικό αγώνα (η επιβεβαίωση είναι στη διάθεση των αρμοδίων, μέσω ανεξάρτητων αρχών).
Στις 17-4-2012 και ώρα 12.00 π.μ. μου επιβεβαιώνεται το χρίσμα πάλι από το πολιτικό γραφείο του προέδρου του κινήματος ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’. 
Στις 18-4-2012 αργά το βράδυ το όνομά μου αντικαθίσταται (προσωρινά) από το όνομα γνωστού εκπροσώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Παραθέτω τα πρό της τελικής επιλογής υποψηφίων ονόματα:
ΑΛΔΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΑΛΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΚΟΥΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-
ΤΑΡΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Στις 18-4-2012 υπήρχαν φήμες περί παραίτησης εν ενεργεία Βουλευτή της Ν.Δ. του Νομού Ημαθίας από την υποψηφιότητά του και αντικατάστασής του με νέο υποψήφιο (Ν.Δ.).
Στις 18-4-2012 επικοινωνώ με το κόμμα ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ και ζητώ να υπογράψουν όλοι οι υποψήφιοι υπεύθυνη δήλωση περί κωλυμάτων του άρθρου 56 του Συντάγματος (υποχρεωτική δήλωση περί κωλυμάτων και ασυμβιβάστων προς το Βουλευτικό αξίωμα με την οποία πράξη συμφωνώ απόλυτα).
Την ίδια μέρα επικοινωνώ με το γραφείο του Προέδρου ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ και προβλέπω αποχώρηση από την υποψηφιότητα του εν λόγω εκπροσώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με τις νομικές και πολιτικές εξελίξεις σε τοπικό επαρχιακό επίπεδο της περιοχής Ρουμλουκιού.
Στις 20-4-2012 πολύ νωρίς ανακοινώνω εγγράφως την παραίτησή μου δια της ιστοσελίδας της Εφημερίδας «ΤΑ ΛΕΜΕ» Αλεξάνδρειας, την οποία και σας παραθέτω:
''Δηλώνω ότι αποχωρώ από την υποψηφιότητά μου ως βουλευτής με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων διότι αν και έλαβα το χρίσμα του υποψηφίου 16/4/2012 και ώρα 23.16 μ.μ. αφού ετέθη το όνομά μου σε δημόσια διαβούλευση, εντούτοις δυο ονόματα που δεν ετέθησαν καν σε δημόσια διαβούλευση είναι στους τελικούς επιλεγέντες. Ο νοών νοείτο....''
Στις 20-4-2012 και ώρα 17.45 ανακοινώνεται στο διαδίκτυο η αποχώρηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το όνομα του εκπροσώπου του Δήμου Αλεξάνδρειας και 
η τελική επιλογή είναι:
ΑΛΔΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΓΑΛΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -
ΤΑΡΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Τέλος απευθύνω έκκληση στους νέους του τόπου μου και της πατρίδος μου:
·        Να μην υποδηλώσουν την πατριωτική τους σκέψη και
·        Να μην φοβούνται τίποτα, να πιστεύουν μόνο στον εαυτό τους και να μείνουν ελεύθεροι.

Παραμένω στο κίνημα ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ’’ και αγωνίζομαι γι’ αυτό.

Ζητώ τη δημοσίευση από το blog της γεννέτηράς μου trikala-imathias.blogspot .

Ευχαριστώ

Τερζίδης Μ. Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: