Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τα νέα του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκαν και δρομολογήθηκαν οι επόμενες δραστηριότητες. 
Αρχικά έγινε λόγος για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, όπως κάθε χρόνο, στο πανηγύρι της Αγίας Τριάδας (4/6/2012) και στη συνέχεια για τις δύο κορυφαίες εκδηλώσεις του 2012 που θα διοργανώσει ο Σύλλογος και που είναι:

1. To 4ο Φεστιβάλ Γκάιντας Κεντρικής Μακεδονίας, στις 25 και 26 Αυγούστου 2012, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Τρικάλων και 

2. Το 15ο Αντάμωμα ''ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ'', το οποίο όπως είναι γνωστό φέτος θα γίνει στα Τρίκαλα το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

Για την πραγματοποίηση των σπουδαίων αυτών εκδηλώσεων,  είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και από τους εθελοντές. Επειδή όμως δεν φτάνει μόνο το μεράκι και η δουλειά κάποιων ανθρώπων, είναι απαραίτητη η στήριξη και προσφορά όλων μας στις προσπάθειες αυτές, που ως στόχο έχουν την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: