Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πλήθος ετεροδημοτών χθες στα Τρίκαλα για τις εκλογές. Ένα χωριό, μια παρέα

Μόλις άσκησαν (για πρώτη φορά) το εκλογικό τους
δικαίωμα,  λίγες μέρες πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις τους
 
Στον απόηχο των εκλογών που έγιναν με υποδειγματικό τρόπο, δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία πολύ μεγάλου αριθμού ετεροδημοτών, οι οποίοι ήρθαν (πολλοί απ' αυτούς από την προηγούμενη μέρα) και έδωσαν άλλο τόνο στο χωριό μας. 
Όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε παλιούς φίλους και συγγενείς, να συνομιλήσουμε μαζί τους και να καταλάβουμε πόσο τους λείπει το χωριό, αλλά και πόσο διαφορετικό θα ήταν, αν όλοι αυτοί ζούσαν εδώ! 


Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό, από νωρίς το πρωί της Κυριακής ο κόσμος βγήκε έξω, έκανε τις βόλτες του στον κεντρικό δρόμο, με τους περισσότερους να παίρνουν θέση στα καφέ και στις ταβέρνες του χωριού, όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο. 


Τις απογευματινές ώρες και λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όλοι αποχώρησαν και τίποτα δεν θύμιζε την υπέροχη ατμόσφαιρα που έζησε το χωριό αυτό το διήμερο. 
Οι ετεροδημότες, πήραν το δρόμο της επιστροφής, ανανεώνοντας το Ραντεβού με το χωριό για τον χορό του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων, που θα γίνει στις 16 Ιουνίου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του ''Εθελοντή Αιμοδότη''


Λίγες φωτογραφίες από τη χθεσινή μέρα στα Τρίκαλα







Εκλογικό τμήμα  89
Εκλογικό τμήμα  90
Εκλογικό τμήμα  88

















Δεν υπάρχουν σχόλια: