Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων


Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων, ευχαριστεί όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην άψογη οργάνωση των εκδηλώσεων για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.  
H ανακοίνωση του Συλλόγου είναι η παρακάτω:
«Φανερά ικανοποιημένοι από την επιτυχία των εκδηλώσεων (λαμπαδηδρομία και μουσική βραδιά) που πραγματοποιήθηκαν για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη, στον πανέμορφο αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, κάτω από το υπέροχο σκηνικό και υπό την άψογη επαγγελματική ευθύνη-φροντίδα της επιχείρησης ‘‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ’’ και υπό τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας του Γιάννη Μακεδόνα,
θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνετέλεσαν στην άρτια οργάνωση αυτής της καταπληκτικής, όπως όλοι ομολόγησαν, εκδήλωσης, στέλνοντας συγχρόνως και ένα μήνυμα στους φίλους του Συλλόγου για τη συνέχεια.
Ευχαριστούμε:
·       Το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ‘‘ΤΑΤΣΟΥΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ’’ για την χορηγία (ήταν προσφορά τους τα μπλουζάκια των λαμπαδηδρόμων)
·        Τους Κώστα Ναλμπάντη και Γιάννη Κιρκιλιανίδη για την οικονομική ενίσχυση
·        Τον Χρήστο Πετράκο που με προθυμία φιλοτέχνησε, κατασκεύασε και πρόσφερε στον Σύλλογο τον βωμό της λαμπαδηδρομίας.
·        Τα καταστήματα και τους επαγγελματίες, για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς (τα δώρα που πρόσφεραν πολλοί απ’ αυτούς, ήταν περισσότερα από ένα):

S/M Γαλατσίδα Σταυρούλα,  S/M Ζωϊτσούδης Δήμος,  S/M Σιμιτσή Δέσποινα,  Αναψυκτήριο Κουτσού Κούλα,  Αρτοποιείο Παπαμιχαήλ Στέλλα,  Ατσικμπάση-Τερζίδου  Μαρία,  Βενζινάδικο Γεωργιάδης Λάζαρος,  Γαλατσίδα-Σωτηράκη Λένα,  Γαλατσίδας Θεόδωρος πλυντήριο αυτοκινήτων & χαλιών,  Γεωργιάδου Μαριάννα (Πλατύ),  Ζωγράφος Παρασχοπούλου  Αργυρούλα,  Ιορδανόπουλος Μάκης Centro  bagno,  Καλλυντικά  AVON,  Καλυντικά Χλιαροπούλου Γεωργία,  Καπαγιαννίδου Αλέκα,  Κατάστημα  RUYAL,  Κατάστημα αθλητικών Γεωργιάδης Βαγγέλης,  Κατάστημα Δημητρίου Σωτηρία,  Κατάστημα Ζωϊτσούδη Μαρούλα,  Κατάστημα Κουίδου Μαρίκα,  Κατάστημα Κυτούδη Ντίνα,  ΚΑΦΕ «VIVE MAR» Ζηλιασκούδης,  ΚΑΦΕ «ΚΑΡΜΑ»,  ΚΑΦΕ Καρκάρας Ηλίας,  Κρεοπωλείο Κυτούδης  Χρήστος,  Κρεοπωλείο Παπαϊωαννίδης Γιώργος,  Κρεοπωλείο Χούχα Ευαγγελία,  Λάκης Πυραυλάκης,  Λογιστικά Λέσνας Χαράλαμπος,  Μάρμαρα ΑΦΟΙ Βελικούδη,  Ναστούδη Σουλτάνα,  Όσπρια-ρύζια Νίκος Κούτσιας,  Περίπτερο Κουίδης Βασίλης,  Περίπτερο Τσαμπαλάς Βασίλης,  Πιτσαρία Παύλου Σοφία,  Συστήματα ασφαλείας ALLIANZ,  Ταβέρνα Χούχας Σωτήρης,  Ταβέρνα Γιαντσίδης Τάσος,  Ταβέρνα Τατσούδη Ελένη,  Ταβέρνα Λένος,  Φαρμακείο Κοσετζίδης Γιώργος
·        Τους εθελοντές που βοήθησαν, προσφέροντας εργασία ή ότι άλλο χρειάστηκε για την προετοιμασία και έκβαση της βραδιάς (δάδα, προβολείς, συμπληρωματικά τραπεζοκαθίσματα, κ.α.).  
·        Τέλος, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τα παιδιά που πήραν μέρος στη λαμπαδηδρομία, για την έστω και χωρίς πρόβα, όμορφη, πειθαρχημένη και άψογη παρουσία τους, συνοδεία της δασκάλας Αγγέλας Κασούρη.

Μα προ πάντων ευχαριστούμε θερμά:
·        τους εθελοντές αιμοδότες για την χωρίς σκοπιμότητα μεγαλειώδη πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και προσφοράς τους, αλλά και
·        τους πολυπληθείς φίλους του Συλλόγου για την παρουσία τους, αλλά και για την συγκινητική τους ανταπόκριση και στήριξη, σε όλες τις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε.

Και αν κάπου δυσαρεστήσαμε με τις όποιες ‘’ατέλειες’’ ή ‘’παραλήψεις’’ μας, ζητάμε συγγνώμη, αλλά…. εθελοντική οργάνωση είμαστε και όχι επαγγελματίες…. Ίσως αξίζουμε λίγη κατανόηση. Άλλωστε ως Σύλλογος, ουδέποτε μας ενδιέφερε να είμαστε μόνο αρεστοί, αλλά πάντα μας ενδιαφέρει να είμαστε χρήσιμοι.

Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει με τις δράσεις του να προωθεί την ιδέα του εθελοντισμού, σε όλες του τις εκφάνσεις. Η μεγάλη ανταπόκρισή σας, μας φορτώνει με ευθύνες να συνεχίσουμε την προσπάθεια με περισσότερη διάθεση, ευθύνη, σοβαρότητα και συνέπεια.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή όλων ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής»

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς…..
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: