Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαίρου στο γήπεδο Κολινδρού. Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Παλαίμαχοι Αλεξανδρείας, δεύτεροι τερμάτισαν οι Βετεράνοι Ανατολικού Θεσσαλονίκης, ακολούθησαν οι Επίλεκτοι Πιερίας και οι Βετεράνοι Μενεμένης.
Στον αγώνα με τους Επίλεκτους Πιερίας οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας επικράτησαν 2-0 με τέρματα του Γιουρόπουλου και του Διτσόλα. Αγωνίστηκαν για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας οι:
Παρταλίδης, Μπιτόπουλος, Καλυβιώτης, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Διτσόλας, Τσογιάννης, Παπαδόπουλος, Γιουρόπουλος, Πουαρίδης, Σωτηριάδης.
Στην αναμέτρηση με τους Βετεράνους Ανατολικού Θεσσαλονίκης οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας επικράτησαν 1-0 με γκολ του Πουαρίδη. Αγωνίστηκαν για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας οι: Πανταζόπουλος, Μέκκας, Κυτούδης, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Μουταφίδης, Χαμαλίδης, Τσογιάννης, Διτσόλας, Πουαρίδης, Γιουρόπουλος.
Απουσίαζε ο Πρόεδρος και Προπονητής Μαστοροδήμος Κώστας, στον οποίο και στη μνήμη του αδελφού του, χάρισαν το κύπελο οι Παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας. Φήμες ότι τρίζει η καρέκλα του δεν επαληθεύονται, μέχρι στιγμής...
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας οι οποίοι ευχήθηκαν στο τέλος ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: