Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα (23/7) με την ελπίδα ότι θα δοθεί λύση στο Διοικητικό αδιέξοδο

Αδιέξοδο στα Διοικητικά του Συλλόγου μετά τις δύο Γενικές Συνελεύσεις για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Και ενώ όλες οι ομάδες είναι έτοιμες για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, εδώ στα Τρίκαλα τίποτα δεν δείχνει ότι μπορεί σύντομα να βρεθεί λύση. Πλήρης απροθυμία και αδιαφορία για την ''συνέχεια'' της ιστορικής μας ομάδας, η οποία σχεδόν 50 χρόνια εκπροσωπεί το χωριό, αλλά και σε πολλά παιδιά του χωριού έδωσε την ευκαιρία να ζήσουν υπέροχες αθλητικές στιγμές, κάνοντας το αγαπημένο τους χόμπι. Με αγωνία οι ποδοσφαιριστές και οι λίγοι εναπομείναντες φίλοι της ομάδας, περιμένουν κάποια θετική εξέλιξη.
Μοναδικό ενθαρρυντικό σημείο, το γεγονός ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος Σωκράτης Φετεινίδης, με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει την προσπάθεια εξεύρεσης Διοικητικής λύσης, ώστε η ομάδα να μη περιπέσει στη μετριότητα ή και στην αφάνεια, όπως πολλές άλλες ιστορικές ομάδες.

Βέβαια, κάποιοι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου, δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ομάδα στην τύχη της, αλλά αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει να βρεθούν νέα κυρίως άτομα, που πάντα κάτι περισσότερο θα κάνουν, καθώς έχουν τον ενθουσιασμό του καινούργιου, αλλά και την αντοχή και την δύναμη της νιότης. Άλλωστε, ''ό,τι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει''. 
Με την ελπίδα ότι θα βγει ο Σύλλογος από το Διοικητικό αδιέξοδο, καλούνται οι φίλοι του Συλλόγου, οι παλιοί παράγοντες, οι παλαίμαχοι αλλά και οι σημερινοί ποδοσφαιριστές, στην τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση, που θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου και ώρα 9.30 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: