Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Άνεμος αισιοδοξίας στα αθλητικά των Τρικάλων

Λύση στο Διοικητικό αδιέξοδο και άνεμος αισιοδοξίας στο στρατόπεδο του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, μετά την τρίτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πρώην Πρόεδροι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και αρκετοί φίλοι της ομάδας. Στην αρχή ο απερχόμενος Πρόεδρος Σωκράτης Φετεινίδης αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, δήλωσε ότι αποχωρεί από τα Διοικητικά, ενώ το ίδιο δήλωσαν και τα άλλα μέλη της Διοίκησης. 

Βέβαια στη χθεσινή Γενική Συνέλευση ίσως θα έπρεπε να συζητηθούν και κάποια θέματα που στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς απασχόλησαν την ομάδα, αλλά κάτω από την πίεση του χρόνου για να ξεκινήσει η νέα χρονιά, κρίθηκε σκόπιμο αυτά να συζητηθούν σύντομα σε επόμενη Γενική Συνέλευση, και δεσμεύτηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι γι' αυτό.

Έτσι μετά από μια εποικοδομητική μεν συζήτηση που κράτησε τρεις ώρες, αλλά δεν ανέδειξε πλήρες Διοικητικό  Συμβούλιο, εξουσιοδοτήθηκε ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Σαλτουρίδης Νίκος να συγκροτήσει Διοίκηση και ο οποίος δεσμεύτηκε ότι σε 2-3 μέρες το νέο Διοικητικό σχήμα θα είναι έτοιμο και θα ξεκινήσει τις απαραίτητες κινήσεις για την οργάνωση της ομάδας και την έναρξη της προετοιμασίας.



Ορισμένοι ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία τη Γενική Συνέλευση




























Την Πέμπτη το βράδυ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συσταθεί σε σώμα και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. 

Βασικές προτεραιότητες της νέας Διοίκησης είναι:

1. Συγκέντρωση στα γραφεία του Συλλόγου όλων των τοπικών ποδοσφαιριστών.
2. Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές από τα Τρίκαλα που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.
3. Συζήτηση με τους εκτός χωριού ποδοσφαιριστές για ανανέωση ή όχι της συνεργασίας.
4. Πρόσληψη προπονητή
5. Άμεση προμήθεια αθλητικού υλικού, για τη έναρξη της προετοιμασίας.
6. Μεταγραφικές κινήσεις (αν κριθούν απαραίτητες)
7. Προγραμματισμός εργασιών στον χώρο του γηπέδου με τη συμμετοχή εθελοντών (καθαριότητα, καλλωπισμός, εξωραϊσμός, δενδροφύτευση, βάψιμο αποδυτηρίων και κερκίδας, κατασκευή WC για τους φιλάθλους, συντήρηση και φροντίδα γηπέδου μπάσκετ, κατασκευή γηπέδου Βόλλεϋ). Στόχος η μετατροπή του Γηπέδου των Τρικάλων σε ένα πανέμορφο αθλητικό κέντρο, που θα μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο τους 
ποδοσφαιριστές, αλλά και όλα τα παιδιά του χωριού και τους μεγαλύτερους που θέλουν να αθληθούν.

και φυσικά
8. Οργάνωση και επαναλειτουργία της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: