Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Βρέθηκε λύση στο Διοικητικό πρόβλημα και ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς

Τρεις μέρες μετά την τρίτη και κρίσιμη Γενική Συνέλευση, η οποία έγινε με την διαδικασία του κατεπείγοντος (αφού από αυτήν θα εξαρτιόταν το μέλλον της ομάδας) και στην οποία ανταποκρίθηκαν ορισμένοι πρώην Πρόεδροι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και λίγοι φίλοι της ομάδας, βρέθηκε έστω και την ύστατη στιγμή, λύση στο Διοικητικό πρόβλημα του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων.
Αρκετοί ευαισθητοποιήθηκαν και έτσι συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελούν οι παρακάτω.
Κιρκιλιανίδης Χρ. Ιωάννης, Μηνούδης Κ. Χρήστος, Καλλιάγρας Γ. Πελοπίδας, Ναστούδης Δ. Ιωάννης, Μαυροδόγλου Β. Νικόλαος, Σωτηράκης Απ. Γεώργιος, Μηνούδης Χρ. Παύλος, Στιλπνόπουλος Κ. Φώτης, Αγαθόπουλος Ν. Θεόδωρος, Παπανικολούδη-Σαλτουρίδου Ν. Εύα. 
Απομένουν τρεις κενές θέσεις του Δ.Σ. οι οποίες θα συμπληρωθούν τις επόμενες ημέρες και αμέσως μετά θα συσταθεί σε σώμα η νέα Διοίκηση.
Ορισμένα από τα μέλη του νέου Δ.Σ. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κιρκιλιανίδης, Μαυροδόγλου, Καλλιάγρας και Στιλπνόπουλος
(στις φωτογραφίες από βράβευσή τους το 2010 )
Η νέα διοίκηση ανέλαβε άμεσα δουλειά για να ''τρέξει'' τα θέματα της ομάδας.
Αφού οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των περισσοτέρων τοπικών ποδοσφαιριστών, η διοίκηση αξιολογώντας τις ανάγκες του Ρόστερ, προχώρησε άμεσα στη μεταγραφή δύο νεαρών ποδοσφαιριστών χθες βράδυ.
Οι νεοαποκτηθέντες Χατζημιχαήλ και Καραντουλαμάς με τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη  
Πρόκειται για τον 20χρονο επιθετικό Άγγελο Καραντουλαμά, και τον 18χρονο τερματοφύλακα Λευτέρη Χατζημιχαήλ. Στόχος για τη συνέχεια είναι η απόκτηση δύο έμπειρων παικτών (ενός κεντρικού αμυντικού και ενός κεντρικού χαφ), ικανών να ηγηθούν της φετινής προσπάθειας. Αν κριθεί απαραίτητο, ίσως αποκτηθούν άλλοι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές (από γειτονικά χωριά), από τους πολλούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστούν στα Τρίκαλα.
Το βράδυ ίσως κλείσει και το θέμα της πρόσληψης προπονητή, ενώ από την Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και καλούνται οι φίλοι της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: