Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

6.500 Βολιώτες αποθέωσαν τον Μαραθώνιο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο ΕΑΚ Βόλου.

Η Πρόεδρος του Σωματείου Ελ. Δοδούδη   
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στον μαραθώνιο κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο (στο ΕΑΚ), με πρωτοβουλία του Σωματείου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας, πρόεδρος του οποίου είναι η συγχωριανή μας Ελένη Μ. Δοδούδη. 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της παραπάνω συναυλίας ήταν ότι αντί εισιτηρίου, οι θεατές καλούνταν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο, το Γηροκομείο και 
το Ορφανοτροφείο.


Αφιλοκερδώς συμμετείχαν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Απόστολος Μόσιος και η Κασσιανή Λειψάκη, οι οποίοι κυριολεκτικά αποθεώθηκαν από τους 6.500 θεατές που κατέκλυσαν το ΕΑΚ από νωρίς.



Τη βραδιά συντόνισε και παρουσίασε ο "αξεπέραστος" Σταύρος Πλουμιστός ο οποίος όταν ανακοίνωσε ότι "ξεπεράσαμε τους εννέα (9) τόνους τρόφιμα..." κυριολεκτικά ένα παραλήρημα χειροκροτημάτων από όλο τον κόσμο ακούστηκε σε όλη την πόλη του Βόλου. 

Οι χιλιάδες Βολιώτες, εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στην πρόεδρο της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας, Ελένη Δοδούδη, με δυνατό παρατεταμένο χειροκρότημα όταν ανέβηκε στη σκηνή λέγοντας "όλοι εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τους λίγους, πριν όλοι εμείς γίνουμε λίγοι, διότι εάν συμβεί αυτό, δεν θα μπορεί κανένας να μας βοηθήσει".
Μακάρι η συγκεκριμένη προσπάθεια να βρει μιμητές... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: