Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Όμορφες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Κλειδί, άφησαν όμως ''πικρή'' γεύση στον διοργανωτή Σύλλογο

Παρέλαση των Συλλόγων 
Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ 12 Αυγούστου 2012 στην πανέμορφη κεντρική παιδική χαρά του Κλειδίου οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ''Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' και οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο 11 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω βροχής (αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην είναι παρόντες οι αρχικά προσκεκλημένοι Σύλλογοι Παλιόστανης και Χαλάστρας και στη θέση τους ήρθε ο Σύλλογος Μικρού Μοναστηρίου).

Προς μεγάλη απογοήτευση όμως των διοργανωτών, τις εκδηλώσεις αυτές, για την προετοιμασία των οποίων οι υπεύθυνοι αφιέρωσαν πολύ κόπο και χρόνο, δεν τίμησε με την παρουσία του πολύς κόσμος. 

Στην αρχή των εκδηλώσεων, οι υπεύθυνοι του Συλλόγου αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους, έκαναν μικρή αναφορά στη λειτουργία του Συλλόγου, στις δραστηριότητες και στα γενικότερα προβλήματά του. 
Ακολούθησε ο Δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής. 

Στη συνέχεια και για δύο περίπου ώρες, οι δύο Σύλλογοι (Κλειδίου και Μικρού Μοναστηρίου) παρουσίασαν τα υπέροχα χορευτικά τους τμήματα, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκομένους, οι οποίοι είχαν ήδη πάρει τις θέσεις τους στα τραπεζοκαθίσματα που είχαν στηθεί για τις ανάγκες των εκδηλώσεων. 
Φυσικά με το τέλος της υπέροχης χορευτικής παράστασης από τους δύο Συλλόγους και αφού είχε γίνει και η αναπαράσταση παραδοσιακού γάμου, η ορχήστρα δεν άργησε να σκορπίσει άφθονο κέφι στο κοινό με παραδοσιακούς και λαϊκούς ρυθμούς.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ''Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' να ευχαριστεί όλους, να παραθέτει γεύμα και να προσφέρει αναμνηστικά στον προσκεκλημένο Σύλλογο.
Ορισμένοι από τους πολλούς Εθελοντές
Αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, γι' αυτή την όμορφη βραδιά. 

Για τη συνέχεια είναι απαραίτητη (όπως και σε κάθε χωριό) η ενότητα και η συνεργασία όλων, προκειμένου να προβάλλουν μέσα από τις δράσεις τους τον τόπο τους και να συμβάλλουν στη Πολιτισμική αναβάθμισή του.

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις



Σύλλογος Μικρού Μοναστηρίου



  

Δεν υπάρχουν σχόλια: