Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Καλή η εικόνα της ομάδας και των φιλάθλων στον πρώτο φιλικό αγώνα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς

''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ'' Πλατάνου - ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων 1 - 5
Με νίκη μέσα στον Πλάτανο χθες το απόγευμα επί του τοπικού ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ (στον οποίο αγωνίζονται φέτος οι Τρικαλινοί Χρήστος Ιτούδης και Φώτης Δρακούλης), ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες η ομάδα των Τρικάλων.
Ο προπονητής κ. Παντόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντας σε όλους πολύ χρόνο συμμετοχής.
Έλειπαν οι Παπαμιχαήλ, Παντριάς, Μ. Κασνακίδης, Σούρλας και Β. Κασνακίδης, ενώ λόγω ελαφρών τραυματισμών δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Γιάντσης, Γεωργιάδης, Γιανουχαηλίδης, Σκευούδης και Ηλ. Αθανασιάδης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε και ο Άρης Μηνούδης.
Τα γκολ για τα Τρίκαλα πέτυχαν οι: Παπαδόπουλος (2), Καραντουλαμάς, Σ. Αθανασιάδης και Μελέτης.
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα: 
Χατζημιχαήλ, Μαγγανάρης, Κ. Τερζίδης, Γ. Τερζίδης, Αγγέλης, Δάλλας, Σ. Αθανασιάδης, Μελέτης, Καραντουλαμάς, Σερμπίνης, Τσάκαλος, Ελβις, Χρ. Μηνούδης, Σαλτουρίδης, Παπαδόπουλος. 
Αρκετά ήταν τα θετικά συμπεράσματα που βγήκαν από το σημερινό φιλικό αγώνα, όπως και κάποια πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Βρισκόμαστε όμως μόλις στη 10η μέρα της προετοιμασίας και είναι βέβαιο ότι σε ένα μήνα περίπου που αρχίζει το πρωτάθλημα, η ομάδα θα είναι έτοιμη. Αρκεί όλοι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό που ξεκίνησαν.
Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα ήταν και ο πρώην παίκτης μας Πόλυς Καζαντζίδης, ο οποίος μετά από τέσσερα πολύ καλά χρόνια με τη φανέλα των Τρικάλων, αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Το πιο ευχάριστο όμως από τη σημερινή μέρα ήταν η παρουσία στο γήπεδο πολλών φιλάθλων της ομάδας, κυρίως νεαρών, κάτι που έδωσε μεγάλη χαρά στους ποδοσφαιριστές. Ελπίδα όλων είναι, στη συνέχεια να γίνουν πολύ περισσότεροι και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια:
21 Αυγούστου  ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 
22 Αυγούστου  ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΛΕΙΔΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: