Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Με σύνθημα ''μια ομάδα - μια οικογένεια'' συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων

Σάββας Αθανασιάδης
Με σκληρή προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εκπαιδευτικό δίτερμα, συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία για την ομάδα των Τρικάλων.
Το ρόστερ ολοκληρώνεται σιγά σιγά, απομένουν λίγες εκκρεμότητες ακόμη και στη συνέχεια η διοίκηση θα ασχοληθεί με κάποια θέματα που είναι απαραίτητο να διευθετηθούν, ώστε στη συνέχεια όλοι να αφοσιωθούν απρόσκοπτα στο έργο τους για την υλοποίηση των φετινών στόχων.

Όπως δήλωσε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της η νέα Διοίκηση, στόχοι είναι:

1. Η υγιής λειτουργία του Συλλόγου.
Λειτουργία που θα βασίζεται σε αρχές, όρους και κανόνες που διέπουν κάθε αθλητικό Σωματείο και που πρέπει να ασπάζονται όλοι όσοι αποτελούν αυτή την ομάδα (Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές. φίλαθλοι). Συνεργασία, αλληλοσεβασμός, αλληλοεκτίμηση, ομοψυχία, ήθος, φιλότιμο και καρδιά, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία πάνω στα οποία θα στηριχθεί αυτή η προσπάθεια, ώστε η ομάδα να λειτουργεί σαν μια οικογένεια, όπου ο καθένας έχει το δικό του ρόλο.


2. Η αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών και η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας.
Οι ικανότητες των ποδοσφαιριστών (οι περισσότεροι από τους οποίους είναι τοπικοί και αγωνίζονται χρόνια στην ομάδα), σε συνδυασμό με ''σκληρή'' δουλειά, πειθαρχία και υπομονή, είναι η καλύτερη εγγύηση για τη δημιουργία ομάδας που θα χαρίζει στον κόσμο όμορφα σαββατιάτικα απογεύματα.


3. Επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, αλλά και κάθε φορά που η ομάδα δεν πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ο κόσμος
απομακρύνεται από το γήπεδο. Φιλοδοξία της Διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών είναι, η ομάδα να γίνει ελκυστική για τους φιλάθλους και με την αγωνιστική της εικόνα και με την όλη υγιή λειτουργία της. Πρέπει οι φίλαθλοι να εκτιμήσουν πρώτα απ' όλα, το ήθος και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να τη στηρίξουν, τουλάχιστον ηθικά, με την παρουσία τους στο γήπεδο. 


Με όλα τα παραπάνω και με σύνθημα ''μια ομάδα - μια οικογένεια'' είναι βέβαιο ο ''Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' θα βρεθεί σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών και θα ζήσει η νέα γενιά ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων, στιγμές που έζησαν οι παλαιότερες γενιές στα Τρίκαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: