Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή νέων μελών, πραγματοποιήθηκε η 11η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Βέροιας, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 από τις 9.00 έως τις 13.00.

Παρά το εργάσιμο της ημέρας και παρά την ξαφνική αλλαγή της ημερομηνίας, μεγάλη ήταν και πάλι η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο.
Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες δράσεις.
Για άλλη μια φορά ένας υπέροχος ''μπουφές'' που ετοίμασαν όπως κάθε φορά γυναίκες του χωριού, περίμενε όχι μόνο τους Εθελοντές Αιμοδότες αλλά και όσους περνούσαν από το Κοινοτικό Κατάστημα όπου γινόταν η Αιμοδοσία.

Στο τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και το προσωπικό της κινητής μονάδας, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ τους για το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, στην 12η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου.


Οι Αιμοδότες της 11ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Αγγελίδης Δ. Στάικος

Αθανασιάδου Χρ. Αθανασία
Αρβανιτίδης Γ. Χρήστος
Γκουγκούδης Δ. Στέλιος 
Γιάντσης Μ. Κυριάκος
Διούδης Δ. Μιχαήλ
Δρομπουλιανούδης Χρ. Γεώργιος
Ζωιτσούδης Χρ. Δήμος
Καραγιάννης Αρ. Γεώργιος
Καρανάσιος Γ. Δήμος
Κασνακίδης Χρ. Δήμος
Κιρκιλιανίδης Χρ. Γιάννης
Κυτούδης Σ. Κυριάκος
Κυτούδης Χρ. Μόσχος
Μαλογιάννη Ε. Αικατερίνη
Μεκερίδης Δ. Ευάγγελος
Μηνούδη Θ. Βασιλική
Μηνούδης Π. Άρης
Μπακάλης Β. Χρήστος
ΝIKOLLI ARBEN 
Ουβαλούδης Αν. Χρήστος
Παπανικολούδης Ν. Μιχαήλ
Σιδηρόπουλος Σταύρος
Τερζίδης Απ. Χρήστος
 

















Δεν υπάρχουν σχόλια: