Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Η αναγνώριση από τους αντιπάλους και το χειροκρότημά τους, μετρίασε κάπως την απογοήτευση

''ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ'' Διαβατού   3
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων   2

Με σπουδαία εμφάνιση που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από ανάλογο αποτέλεσμα ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' έκανε πρεμιέρα απέναντι στον πολύ δυνατό και αξιόλογο  ΑΤΡΟΜΗΤΟ Διαβατού, από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 3 - 2, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, που έγινε μέσα σε φιλόξενο περιβάλλον και πολύ αθλητικό κλίμα. 

Πολλές επιθέσεις, αρκετές χαμένες κλασικές ευκαιρίες, δύο γκολ και τρία δοκάρια ήταν ο απολογισμός για τα Τρίκαλα, που απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Διαβατού να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους νίκη και αυτούς των Τρικάλων να αποχωρούν απογοητευμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως μετά από μια τέτοια εμφάνιση φεύγουν ηττημένοι. Η απογοήτευση και η πικρία όμως μετριάστηκαν από την αναγνώριση και το χειροκρότημα στο τέλος των ανθρώπων του Διαβατού, τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία. 

Σκόρερς του αγώνα ήταν:
Παγγούρας Σπανός και Ποζιάδης για τον Διαβατό, 

Αθανασιάδης και Κίτσας για τα Τρίκαλα. 

Δοκάρια είχαν για τα Τρίκαλα:
Καραντουλαμάς, Παπαδόπουλος και Σαλτουρίδης
.
Η σύνθεση των Τρικάλων

Γ. Γεωργιάδης, Γ. Παντριάς (55΄ Ηλ. Αθανασιάδης), Ι. Παπαμιχαήλ (65' Β. Κασνακίδης), Λ. Μαγγανάρης (75' Κ. Αγγέλης), Χρ. Μηνούδης, Π. Κίτσας, Αρ. Κούκλας, Χ. Σαλτουρίδης, Σ. Αθανασιάδης, Β. Παπαδόπουλος, Α. Καραντουλαμάς.

Να σημειωθεί ότι από τα Τρίκαλα έλλειπαν λόγω εξεταστικής οι Γ. Τερζίδης, Β. Σερμπίνης και Π. Γιαννουχαηλίδης, ο Στ. Σούρλας λόγω στρατού και ο Κ. Τερζίδης.  

Προπονητής στην ομάδα του Διαβατού ο Σάκης Παγγούρας που διετέλεσε στο παρελθόν προπονητής των Τρικάλων και ποδοσφαιριστής του Διαβατού φέτος ο Κώστας Κίτσας που αγωνίστηκε στην ομάδας μας σε δύο αγωνιστικές περιόδους (2000-01 και 2011-12).
Παράγοντες των δύο ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα
Παρά τη ήττα το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Φυσικά υπάρχουν ζητήματα (αγωνιστικά ή όχι) που πρέπει να διορθωθούν ή να τακτοποιηθούν, αλλά είναι βέβαιο ότι με ''δουλειά'', υπομονή, πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, καλή συνεργασία, αλληλοϋποστήριξη και την ηθική τουλάχιστον συμπαράσταση όλων, η συνέχεια θα είναι πολύ καλή. Πίστη όλων είναι ότι οι στόχοι της διοίκησης για την δημιουργία ομάδας-οικογένειας, αξιοποίηση και ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο, αργά αλλά σταθερά θα υλοποιηθούν. 

Πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στον Σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Χαρίεσσας μέσα στα Τρίκαλα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: