Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων  2
''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' Μέσης   0
 Από τους κορυφαίους ο Β. Σερμπίνης
Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', μετά από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, που έφεραν  την ομάδα σε δύσκολη βαθμολογική θέση. 
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση οι ποδοσφαιριστές μας, πέτυχαν σπουδαία βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη, επί του ''ΦΙΛΙΠΠΟΥ'' Μέσης με σκορ 2 - 0 και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Φυσικά η συνέχεια είναι δύσκολη και χρειάζεται να συνεχιστεί από όλους (διοίκηση-προπονητή-παίκτες) με ακόμη περισσότερο ζήλο η προσπάθεια. 
Τα γκολ: 
το 1-0 έγινε με αυτογκόλ στο 43' και το 2-0 στο 63' με πέναλτι που κέρδισε ο Β. Παπαδόπουλος και μετέτρεψε σε γκολ ο Σ. Αθανασιάδης.  
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν εξαιρετική απόδοση, αλλά θα τονίσουμε την πολύ καλή παρουσία των 17χρονων Ηλ. Αθανασιάδη και Αρ. Κούκλα καθώς και του 19χρονου Β. Κασνακίδη. 
Η σύνθεση των Τρικάλων: Προπονητής Μανσούρ Χρήστος 
Γ. Γεωργιάδης, Ι. Παπαμιχαήλ (75' Α. Καραντουλαμάς), Λ. Μαγγανάρης, Χρ. Μηνούδης, Hλ. Αθανασιάδης, Αρ. Κούκλας, Β. Σερμπίνης, Χ. Σαλτουρίδης, Σ. Αθανασιάδης, Β. Κασνακίδης, Β. Παπαδόπουλος (88' Κ. Αγγέλης).
Στον πάγκο χωρίς να αγωνιστούν έμειναν οι: 
Π. Γιαννουχαηλίδης, Λ. Χατζημιχαήλ, Μ. Γιάντσης, Στ. Σούρλας. 
Απουσίασαν για διάφορους λόγους οι: Γ. Παντριάς, Π. Κίτσας, Γ. Τερζίδης, Κ. Τερζίδης, Αρ. Μηνούδης, Δ. Σκευούδης, Ulli Ndoy και Sllamy Elvis   

Λίγος κόσμος στο γήπεδο (συγκεκριμένα κόπηκαν 24 εισιτήρια), γεγονός που φανερώνει ότι όταν έρχονται κάποια άσχημα αποτελέσματα, οι φίλαθλοι γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα.  Και ας είναι σε όλους γνωστό ότι στα δύσκολα η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων της. Και ας αγωνίζονται στην πλειοψηφία παιδιά από το χωριό, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο με αίσθηση ευθύνης και κατανόησης για την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, καλεί τους φίλους της ομάδας να αγκαλιάσουν τη συλλογική προσπάθεια που κάνουν Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές και να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Φτάνει τόση κριτική που είναι εκτονωτική και ανέξοδη. 
Σε μια κοινωνία που η αγάπη για τα ''κοινά'' έχει τόσο ατονίσει, απομένει να δούμε μέχρι που φθάνει η ''αγάπη'' για την ομάδα….

Τα άλλα αποτελέσματα
Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0
Θύελλα Στενήμαχου – Εθνικός Κλειδιού 0-1 (81′ Τοπούζης)
Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νάουσας 2-0 (38′ Αράπος, 79′ Μελιόπουλος)
ΑΕΠ Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-1 (82′ Ζυγουλιάνος / 55 Μπάμπος)
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Καψόχωρας 1-0 (46′ Γουλσουζίδης)
Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νεοκάστρου 0-5 (39′-63′ Καφές, 55′ Λαμπριανίδης, 69′-82′ Τσιούπρος)
Ρεπό : ΑΕ Χαρίεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: