Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Συγκινητική η συμμετοχή στην 12η Εθελοντική Αιμοδοσία στα Τρίκαλα Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησε (σε διάστημα 2,5 χρόνων) ο Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας. Άλλη μια μέρα γιορτής για τους Εθελοντές Αιμοδότες, καθώς και για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φίλους του Συλλόγου. 
Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Βέροιας βρέθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων), την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 από τις 9.00 έως τις 13.30 και παρά το εργάσιμο της ημέρας, πολύ μεγάλη ήταν και πάλι η συμμετοχή των συμπολιτών μας, που έσπευσαν να συνεισφέρουν σ' αυτή την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπο.
Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και τις πολύπλευρες δραστηριότητές του και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες ''δράσεις''.

Στο τέλος της 12ης Αιμοδοσίας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και το προσωπικό του Νοσοκομείου, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την 13η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου που θα γίνει τον Μάιο.

Οι Αιμοδότες της 12ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας
Γκανίδης Ι. Δήμος
Σωτηράκης Σ. Απόστολος 
Δρομπουλιανούδης Χρ. Γεώργιος
Γιάντσης Μ. Κυριάκος
Παρισίδης Π. Κων/νος 
Διούδης Δ. Μιχαήλ 
Κυτούδης Σ. Κυριάκος 
Ζωιτσούδη Χ. Αργυρώ 
Ζωιτσούδη Ν. Παναγιώτα
Ζωιτσούδης Χρ. Δήμος 
Μηνούδης Π. Άρης 
Κούτσιας Ηλ. Γεώργιος 
Γαλατσίδα Δ. Χρυσούλα 
Γαλατσίδα Κ. Σταυρούλα 
Παπαδημητρίου Δ. Νικόλαος 
Κουίδης Στ. Βασίλειος 
Παλιούρας Γ. Αλέξανδρος 
Κρεμμύδας Ι. Απόστολος 
Τσακιρίδης Κ. Σάββας 
Παρασχοπούλου Θ. Γιάννα 
Μπακάλης Β. Χρήστος 
Φετεινίδης Α. Σωκράτης  
Παπαμιχαήλ Δ. Ιωάννης 
Κασνακίδης Μ. Κυριάκος 
Κιρκιλιανίδης Π. Ιωάννης 
Γιαντσίδης Αν. Γρηγόριος 
Μπεκιαρόπουλος Φ. Κων/νος  
Γκακτζής Ρ. Ερσά 
Τζήκας Ε. Αθανάσιος
-------------------------------------------------------------------------------

Επειδή στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου που έγινε πριν λίγες μέρες, δεν βρέθηκε το φλουρί μεταξύ των παρόντων στην εκδήλωση αιμοδοτών, έγινε σήμερα στη διάρκεια της αιμοδοσίας κλήρωση (με τα ονόματα των απόντων από την κοπή της πίτας αιμοδοτών) και ο τυχερός ήταν ο Σάββας Τσακιρίδης. 


Φωτογραφίες από την 12η Εθελοντική Αιμοδοσία































Δεν υπάρχουν σχόλια: