Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ   3
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   0
Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων που αγωνίστηκαν σήμερα
Μετά από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων, τα Τρίκαλα γνώρισαν σήμερα βαριά ήττα μέσα στην Χαρίεσσα με σκορ 3 - 0. Φυσικά μετά από ένα τόσο βαρύ σκορ είναι υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όμως για όσους ήταν στον αγώνα αυτή είναι η πραγματικότητα. 
Ψυχωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά στο 40' ένα τραγικό ατομικό λάθος έδωσε την ευκαιρία στην Χαρίεσσα να προηγηθεί με πέναλτι πού κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Δ. Καρασαρίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν η ίδια, με τα Τρίκαλα να στέκονται επάξια και να προσπαθούν να ισοφαρίσουν. Παρά την καλή απόδοση όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, αντίθετα η Χαρίεσσα πέτυχε άλλα δύο γκολ, στο 58' (αυτογκόλ) και στο 85' (πάλι με πέναλτι του Δ. Καρασαρίδη) και έτσι πήρε μια μεγάλη νίκη, σε αντίθεση με τα Τρίκαλα που απλά κέρδισαν εντυπώσεις, όχι όμως και βαθμούς. 

Στο ποδόσφαιρο φυσικά με μια ήττα, όσο βαριά και αν είναι, δεν τελειώνει τίποτα. Για τη συνέχεια θα πρέπει όλοι στα Τρίκαλα να παραμείνουν ψύχραιμοι και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να ''δουλεύουν'' με ακόμα περισσότερο ζήλο στις προπονήσεις και η Διοίκηση οφείλει να διορθώσει τα όποια ''κακώς κείμενα'' υπάρχουν. Απομένουν δέκα τρεις αγωνιστικές και οι είκοσι βαθμοί που αυτή τη στιγμή έχει η ομάδα δεν εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία. 


Διαιτητής: Γιοβανόπουλος (πολύ καλός)
Βοηθοί: Διαμαντόπουλος, Μαυρόπουλος

Τρίκαλα: Προπονητής Χρήστος Μανσούρ
Λ. Χατζημιχαήλ, Ι. Παπαμιχαήλ (35' Αρ. Κούκλας), Λ. Μαγγανάρης, Χρ. Μηνούδης, Αρ. Μηνούδης, Χ. Σαλτουρίδης, Β. Σερμπίνης, Hλ. Αθανασιάδης, Π. Κίτσας, Σ. Αθανασιάδης, Β. Παπαδόπουλος (80' Στ. Σούρλας) 

Χαρίεσσα: Προπονητής Δ. Χαλκιάς

Αντιφάκος, Τσίλης, Ιωαννίδης (80' Μανδυλίδης), Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Δάγγας, Λέσκας, Διτσόλας (7' Στογιάννης), Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (60' Φωτιάδης) 

Τα άλλα αποτελέσματα
Κλειδί - Μελίκη 2-1
Καψόχωρα - Επισκοπή Νάουσας 2-0
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Στενήμαχος 0-0
Αχιλλέας Νάουσας - ΑΕΠ Βέροιας 2-0
Διαβατός - Μέση 2-0
Αγία Βαρβάρα - Άγιος Γεώργιος 5-1
Ρεπό: Νεόκαστρο

Βαθμολογία:
1) Νεόκαστρο 38
2) Διαβατός 36
3) Μελίκη 34
    Χαρίεσσα 34
5) ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 29
    Αχιλλέας Νάουσας 29
7) Κλειδί 26
8) Τρίκαλα 20
     ΑΕΠ Βέροιας 20
10) Καψόχωρα 18
11) Μέση 14
      Άγιος Γεώργιος 14
13) Αγία Βαρβάρα 12
14) Στενήμαχος 10
15) Επισκοπή 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: