Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

''Tα παιδιά της Άνοιξης'' : Ευχαριστήριο

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ. 
ΤΗΛ : 23310 21541 

ΜΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ 
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΑμεΑ) 
'' ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ '' 
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 7, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΛ. - FAX : 23330 27212 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής για τον δωρεάν εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Κέντρου μας ‘ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ’ .

Ευχαριστούμε επίσης τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) και την ‘ΑΠΟСΤΟΛΗ’ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί και να υλοποιηθεί αυτή η δωρεά.

Είναι πολύ σημαντική η προσφορά της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, που με το ποσό των 200.000 $ φροντίζει να ζεσταθούν οι τρόφιμοι περισσοτέρων των 30 ιδρυμάτων-κέντρων στην Βόρεια Ελλάδα.

Πέρα από την οικονομική στήριξη, θεωρούμε ότι είναι και ελπιδοφόρο, τόσο για τα παιδιά μας όσο και για εμάς τους γονείς και δίνει φως, στο γκρίζο που μας έχει σκεπάσει όλους. Επίσης, είναι αλήθεια πως αλλάζει την ψυχολογία μας η γνώση ότι η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής καθώς και η ομογένεια της Αμερικής είναι δίπλα μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά! 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: