Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Με επιτυχία διοργανώθηκε η Συναυλία αγάπης της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρεια


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ
για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας 
Σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου η “Συναυλία Αγάπης”, με συνδιοργανωτές την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου. Σκοπός της, η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η συναυλία, μια πρωτοβουλία των εθελοντών Καπατζά Νίκου και Πόπης, και με τη συμμετοχή τριάντα άλλων μουσικών και μελών της Εθελοντικής Ομάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας, στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο χώρος του Αμφιθέατρου δέχθηκε πλήθος κόσμου, που παρ' όλη τη ζέστη και το ιδιαίτερο της ώρας, έδωσε το παρών και συνείσφερε στη συγκομιδή μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων κι άλλων ειδών, που θα γεμίσουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η υπεύθυνη της Εθελοντικής ομάδας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Όλγα Μοσχοπούλου, κατά την παρουσία της στην εκδήλωση, τόνισε την αναγκαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών που σκοπό έχουν την κοινωνική αλληλεγγύη, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που μεγάλο κομμάτι των δημοτών δοκιμάζεται καθημερινά από την ανεργία και τη φτώχεια. Δεσμεύτηκε ότι η Εθελοντική ομάδα του Δήμου θα είναι κοντά τους, με καθημερινή συνεισφορά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας στεγάζεται σε κτίριο της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου, όπου τρόφιμα, ρουχισμός και άλλα απαραίτητα είδη διαβίωσης διατίθενται στους άπορους δημότες. Για περισσότερες πληροφορίες, οι εν δυνάμει δικαιούχοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με το τηλέφωνο: 23330-53045 (κο Φωτιάδη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: