Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τη Δευτέρα 27 Μαϊου η 3η και τελευταία Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέας Διοικησης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ 20 Μαϊου 2013 η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των λίγων δυστυχώς μελών και φίλων του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, με σκοπό την ανάδειξη Διοίκησης που θα οδηγήσει την ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο.  
Αφού έγινε ο αγωνιστικός απολογισμός της ποδοσφαιρικής χρονιάς που πέρασε, ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός, με τον Πρόεδρο της ομάδας να αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τα ελάχιστα δυστυχώς έσοδα και τα τριπλάσια σχεδόν έξοδα που χρειάστηκαν, για να λειτουργήσει η ομάδα και να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα!!! 
Το γεγονός ότι η μεγάλη διαφορά εσόδων-εξόδων καλύφθηκε από ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα όλους τους παρόντες, οι οποίοι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην απερχόμενη Διοίκηση και δεσμεύτηκαν για συμπαράσταση και βοήθεια  στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, όποια κι αν είναι η Διοίκηση.  
Ακολούθησε διάλογος για το μέλλον του Συλλόγου, το κλίμα σε γενικές γραμμές ήταν θετικό και έτσι αποφασίστηκε να γίνει 3η και τελευταία Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 27 Μαϊου 2013 (ώρα 9.30 μ.μ.), με την ελπίδα ότι θα συγκροτηθεί μια Διοίκηση που θα απαρτίζεται από παράγοντες που έχουν μεράκι και διάθεση για προσφορά. Ενδιαφέρον υπάρχει και απομένει να οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα για να ξεκινήσει αμέσως ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Όσο γι' αυτούς που απαξιώνουν γενικά όσους ασχολούνται με την ομάδα και ασκούν συνεχώς πικρόχολη κριτική χωρίς να προσφέρουν τίποτα, καλό είναι να έρθουν τη Δευτέρα, να εξηγήσουν την αρνητική τους στάση, να πάρουν από τη Διοίκηση απαντήσεις στα όποια ερωτήματά τους, να κάνουν τις προτάσεις τους και μέσα από ένα γόνιμο διάλογο, όχι σε ''καφενειακό'' επίπεδο, αλλά σε επίπεδο Γενικής Συνέλευσης, είναι βέβαιο ότι κάτι καλό και ενδιαφέρον θα βγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: