Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ελληνίδα που ζει στη Γερμανία έστειλε ηχηρό μήνυμα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα και ατμόσφαιρα συγκίνησης, παρουσία της Δημοτικής και Τοπικής Αρχής, της Προέδρου του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'', του Αθλητικού Συλλόγου ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου και αρκετών δημοτών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαϊου 2013 η παράδοση και η παραλαβή από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας, των ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν μετά την αξιέπαινη δράση Αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε στο Ingelheim της Γερμανίας, με σκοπό να βοηθηθούν (μέσω του Κοινωνικού παντοπωλείου) οικογένειες στο Δήμο Αλεξάνδρειας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Κεντρικό πρόσωπο και ''ψυχή'' αυτής της δράσης η Ελληνίδα Βασιλεία Στανζιόλα, η οποία ζει στο Ingelheim, εμπνεύστηκε, οργάνωσε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη δράση αυτή και ήρθε στα  Τρίκαλα από την προηγούμενη μέρα ειδικά γι' αυτό το σκοπό. 


Στις 5.00 μ.μ. έφτασε στα Τρίκαλα το φορτηγό με το συγκεντρωθέν υλικό και έγινε η μεταφορά του στο ισόγειο του Κοινοτικού καταστήματος όπου, μετά από σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Αιμοδοσίας κ. Ν. Σαλτουρίδη και του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Φ. Δημητριάδη, η κυρία Στανζιόλα μίλησε για το πως ξεκίνησε και πως ολοκλήρωσε την υπέροχη αυτή δράση της. Ευχαρίστησε όλους αυτούς (Γερμανούς και Έλληνες) που την βοήθησαν στην δύσκολη ομολογουμένως προσπάθειά της και φανερά συγκινημένη έκλεισε την ομιλία της εκφράζοντας την ευχή και την ελπίδα της για την πραγματοποίηση παρόμοιων δράσεων Αλληλεγγύης, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια, τις ευχαριστίες και το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.
Η κυρία Βασιλεία Στανζιόλα συνομιλεί με τον Δήμαρχο
Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη στο γραφείο του
Τη Δευτέρα το πρωί η κα Στανζιόλα, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων, προσκεκλημένη του Δημάρχου επισκέφθηκε το Γραφείο του στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, όπου αφού συνομίλησε για λίγο μαζί του, κατευθύνθηκαν στο Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου, όπου ήδη είχε μεταφερθεί από τα Τρίκαλα ένα μέρος των προϊόντων. Η μέρα έκλεισε με τις συνεντεύξεις του Δημάρχου, του Προέδρου του Κοινωνικού παντοπωλείου κ. Δ. Γκιορτζή και της κας Στανζιόλα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, το οποίο θα προβάλλει όλη τη δράση τις επόμενες μέρες.  

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α  στην Βασιλεία,  Τ Η Ν  Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε 
και ελπίζουμε η πράξη της αυτή να βρει πολλούς μιμητές και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά της  
 

Η κ. Στανζιόλα με εκπροσώπους της Δημοτικής και Τοπικής Αρχής και του Συλλόγου Αιμοδοσίας

Συνέντευξη της κ. Στανζιόλα στον δημοσιογράφο του ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Τάσο Ντουμουχτσή
Υπάλληλος του Δήμου, Ο Πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου, η κ. Στανζιόλα,
ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοσίας στο Κοινωνικό παντοπωλείο 
  Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook 
Τρίκαλα Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: