Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων: Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2012-13

Με μια τρίωρη εκπληκτική  παράσταση από τα παιδιά όλων των τάξεων, που ενθουσίασε όσους κατέκλυσαν το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουνίου 2013 τον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, έκλεισε η σχολική χρονιά 2012-13
Χαρούμενα πρόσωπα γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών-τριών, λαμπερά χαμόγελα, ενθουσιασμός, χειροκροτήματα και συγκινησιακές στιγμές. 
Χαιρετισμός από την διευθύντρια, αναβίωση παραδοσιακού γάμου Ανατ. Ρωμυλίας από την Ε' τάξη, χορευτικό από την Α' τάξη, κυκλοφοριακή αγωγή  από την Β' τάξη, καλοκαιρινές συμβουλές από την Γ' τάξη, μοντέρνοι χοροί από τα κορίτσια της Ε' - ΣΤ' τάξης, παραδοσιακοί χοροί από τα παιδιά όλων των τάξεων και στο τέλος το πιο συγκινητικό μέρος της γιορτής όταν τα παιδιά της ΣΤ' τάξης, αφού έκαναν μια αναδρομή στα χρόνια του Δημοτικού Σχολείου, εντυπωσίασαν και συγκίνησαν όλους με τον μουσικό αποχαιρετισμό τους, τραγουδώντας υπό τους ήχους της κιθάρας και του ακορντεόν δύο συμμαθητριών τους.      

Όλα αυτά συνέθεσαν ένα υπέροχο θέαμα και αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, που εμπνεύστηκαν και πραγματοποίησαν αυτή την καταπληκτική γιορτή.
Η γιορτή έκλεισε με τις κυρίες του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων να προσφέρουν παγωτό σε όλους του παρευρισκομένους.

Και πάλι συγχαρητήρια και καλό καλοκαίρι
σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς.














Δεν υπάρχουν σχόλια: